Stávkující dopravce

Založil(a) před 12 lety martin29 ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s případnou stávkou dopravce. Dejme tomu že mám letenku do zahraničí s přestupem, přičemž první část cesty zajišťují České Aerolinie. Co se děje v případě stávky, o níž se teď hovoří? Zajistí dopravce náhradní spoj, nebo mám prostě smůlu?

Mám v plánu kupovat letenky asi měsíc dopředu a nerad bych se dostal do svízelné situace.

Díky za každou informaci.

Martin

0

V tomto případě bych se ničeho nebál. Přesunuli by tě na jiný let u jiné společnosti. Navíc stávky v letecké dopravě se nerovná absolutnímu kolapsu smiley

0 Citovat

V pátek mám letět s Easyjet do Neapole a tohle jsem našla na infu letiště.

Zatím žádnou zprávu od letecké společnosti nemám. Mám vyčkat nebo koupit let ještě dříve ?Dají mi asi let další dny, ale mám už zapalcené ubytko na Ischii od pátku do středy.

Díky.

Friday 16 October - National strike by easyJet flight personnel – 24 hours – from 00:00 to 23:59

We inform passengers that, due to the national strike, flight delays and/or cancellations may occur.

For information on your flight please contact the airline, travel agency or tour operator.

0 Citovat

Brod je ještě daleko. 

0 Citovat

kdyz jim naposled v italii stavkoval personal easyjetu, cekal se skoro armageddon, a nakonec se letalo v podstate bez dopadu.

treba to tak dopadne i ted

0
4 reakce