Ahooj! Potřebovala bych poradit s letenkama do Evropy.✈️ Aktuálně jsem v Brisbane a hledám co nejlevnější jednosměrnou letenku domu. Přílet může být i do Německa, Rakouska a okolních zemí.🏡 Chtěla bych se vyhnout Blízkému východu. Termín ideálně do 4.4. Máte někdo nějaký tip přes které letecké společnosti hledat nebo jak to nakombinovat? Díky moc.🌞  .

🇦🇺 Jednosměrná letenka z Austrálie

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Ahooj! Potřebovala bych poradit s letenkama do Evropy.✈️

Aktuálně jsem v Brisbane a hledám co nejlevnější jednosměrnou letenku domu. Přílet může být i do Německa, Rakouska a okolních zemí.🏡

Chtěla bych se vyhnout Blízkému východu. Termín ideálně do 4.4.

Máte někdo nějaký tip přes které letecké společnosti hledat nebo jak to nakombinovat?

Díky moc.🌞

0

Ahoj, s tvoji cestovatelskou mapou toto pro tebe nemůže být přeci problém.

0 Citovat

To jsem si taky říkala, ale momentálně jsem docela v koncích:D

0 Citovat

Zkusit možnosti: 1. Přeletět do syd nebo mel. Větší možnosti než z BNE. Zil jsem 3 roky na OOL proto vím: 

2. Zkusit na příletu letiště BUD. Najde to hodně Číňanů pak. 
3. když se nechce přeletavat v Austrálii tak pak z BNE letět do SIN nebo lepší BKK nejlevnější je většinou jetstar do ICN a pak do Evropy. Plan B.1 je letět do DPS ( pozor je nutné víza za cca 30€ ) ale formalita a pak do Evropy. 
4. z Asie většinou levnější destinace jsou MXP a AMS. 
5. Když se člověk už je v Asii zase by jsem dával destinaci BUD obecně se naletavala s Číňanmi nejlevněji. 

1 Citovat

nevim no :) fskt je tezky tohle zadat do google fligjts a najit si to?

odfiltrovat prestupy na strednim vychode zalezitost na minutu. cenovka odpovida dobe, i tomu, ze je to “last minute” - jak z bne, tak ze syd kolem padesatky

a variant tam par zbude - pres kanadu, malajsii, indii, 

1 Citovat

Tři letenky:

První BNE-SGN (30.3.) Asi jde přeletět i dřív (pro jistotu). Google Flights ukazuje přestup dlouhý 22 hodin. Od loňska není potřeba vízum 

Druhá SGN-ASG-LGW (2.4.), Turkmenská aerolinka. Vízum není potřeba. Jen anglická ETA.

Třetí z Londýna do Prahy - to by měla být formalita a nejnižší položka. Ačkoliv kvůli Velikonocům to možná padne na bus

Úsek 1 a 2 vyjde na 25000 Kč a vyhýbá se Blízkému východu. Jinak to najde i nějaké varianty přímo do Prahy za 20-25k, ale vždy jsou s Etihadem s přestupem amv Abu Dhabi.

2 Citovat

Je to ta nejhorší kombinace stávající situace a letenek před Velikonoci. Záleží také kolik je pro tebe rozumná cena. Ale když jsem to projel s příletem kamkoliv do Evropy, tak pod 45 těžko. Je tam třeba za 38 Korean ze Sydney do Londýna na 2.4. s jedním přestupem. Zkoušel bych skyscenner s cílovou destinací “svět” tzn kamkoliv s filtrem Star alliance a Sky team, případně i One world bez Qatar.

2 Citovat

Ja ted kupoval opacny smer - z krakowa do Mel jednosmerku za 900€ s turkish v kooperaci s qantas cez SIN, skus nejak tak kuknout

1 Citovat

Brisbane - Toronto 31.3. za 31k, Toronto-Praha 2.4. za 8k

0
8 reakcí