Přestup na jiné letadlo
je to na dvou samostatnych letenkach - neda
je to na jedne letence - da bez problemu, pokud nebude na priletu do spanelska nejake vetsi zpozdeni. kdyby se to stihnout nedalo (rozumej, nesplnovalo to mct), tak by to neslo prodat
Nešlo prodat... Austrian mně prodal teď na 6.8. letenku PRG-VIE-IBZ, kde je na přestup 25 minut, což je MCT. Let jsem samozřejmě nestihl kvůli zpoždění z Prahy, ale hlavně to reálně ani nejde stihnout za normálních podmínek. Jasně, postavili se k tomu čelem, ale jakékoliv přesměrování teď v hlavní sezóně je kapacitní problém, takže první varianta byla přílet po půlnoci místo 11:20. Naštěstí na service desku byla velmi ochotná paní, která snad po 20 minutovém hledání našla poslední 2 místa na letu přes PMI, ale i tak přílet 22h 😏
Take letim pres Madrid do Bogoty a radeji jsem si nechala na prestup 5 hodin, nestojim o stres. Je treba zjistit na jaky terminal to prileta a z ktereho odleta. Barajas ma 4 terminaly a je to velke letiste
proc by to za normalnich okolnosti neslo stihnout? ve vidni prestupuju s 25-35 minutami celkem pravielne, a letadlo mi bohuzel neuletelo ani jednou
pokud z prqhy nebylo zpozdeni, vzdy ten prestup byl s takovou rezervou, ze jsme na odletu byli jeste pred zacatkem boardingu - a to navazny let odletel na cas
(nenapada me jediny duvod proc by se to nedalo stihnout - a to i v pripade ze nastup ci vystup byl busem)
pokus napsal(a):Take letim pres Madrid do Bogoty a radeji jsem si nechala na prestup 5 hodin, nestojim o stres. Je treba zjistit na jaky terminal to prileta a z ktereho odleta. Barajas ma 4 terminaly a je to velke letiste
prestupem na pet hodin nic nezkazite. ale je orazka, jestli to neni zbytecne.
terminaly tam jsou realne dva (t4 / t4s a zbytek - coz je jedna budova jen rozdelena do trech samostatnych cislovani terminalu)
pokud prileti a odleti iberii nebo jejich ow partnerem, bude to t4/t4s.
a opet - i jednotlive varianty prestupu maji sve vlastni mct a pokud je dany prestup “delsi” tak vam opet takovou letenku prodaji s delsim minimalnim prestupnim casem
Lord Pitzbudka napsal(a):proc by to za normalnich okolnosti neslo stihnout? ve vidni prestupuju s 25-35 minutami celkem pravielne, a letadlo mi bohuzel neuletelo ani jednou
My jsme letos v dubnu měli na přestup 45 minut, letadlo nemělo zpoždění a i tak jsme museli běžet. Skoro už zavírali gate, všichni už byli v letadle a my tam přišli úplně jako poslední. Je ale pravda, že to bylo na let non-schengen.
Já bych moc chtěl být muška a letět s panem Pitzbudkou. Výstup s busem a odlet třeba z gate F35. Já muška bych se tak smála😇
vystup busem a prestup na f35? co je na nem mimoradneho? par minut rychlejsi chuze. clovek nemusi ani bezet.
nejakou takovou musku bych potreboval - snad by mi konecne neco uletelo. z 32 prestupu v poslednich 6 letech bohuzel nic - a to se, umyslne, nevyhybam ani prave kratkym prestupum.