Kompenzace
Ako to dopadlo s jasnou kompenzaciou za downgrade? Pri vypĺňaní formulára u Iberie vždy naskočil error 500 - asi tak 20x. Nasledoval telefonát - po dlhých minútach 5x ani jeden agent nevedel, alebo aspoň nechcel vedieť anglicky. Whatsapp chat by si zaslúžil prispevok na cestuj dementne. Karusel ...stále dementne dokola. To by ste sa nasmiali.
Druhý krok - spanielský letecký úrad pri podaní žiadosti vyžaduje zaručený elektronický podpis .... Takže.. skončilo to u vymáhačov...ako obyčajne...
Co si myslíte, že vymáhači udělají jinak? Nehejtím, jenom by mě to fakt zajímalo. Zatím jsem vždy všechno vyřídila "normálně" i u různých neznámých aerolinek.
Co udělají jinak? Nic. Ale aerolinka ví, že pokud na to příjde, tak nemají problém jít s tím k soudu. Takže ochota se domluvit (kompenzovat) musí být z principu vyšší.
Ahoj, mám dotaz ohledně nároku na kompenzaci. Ve středu 18.3. jsme měli letět nazpět z La Palmy přes Zurich do Prahy (koupeno vše na jedné letence). Letadlo odlétalo z Zurichu již s cca 3,5 hodinovým zpožděním, my měli na přestup v Zurichu pouze necelou hodinu. Bylo tedy jasné, že další let nestihneme. Na check-in přepážce jsme dostali stále staré letenky (na trasu Zurich-Praha), bylo nám řečeno ať si to vyřídíme poté až v Zurichu. Během cca hodiny nám na email přišla zpráva o zrušení úseku Zurich-Praha (večerní let 18.3.) a přerezervování na další let (druhý den ráno 19.3.). Když se letadlo letící z Zurichu na La Palmu přibližilo k ostrovu, letiště omezilo svůj provoz (silný vítr). Letadlo cca 30 minut vyčkávalo pak divertovalo na Tenerife. Po nějaké době nám opět přišlo do emailu zrušení ranního letu z Zurichu do Prahy (19.3.) a přerezervování na večerní let (19.3.).
Moje otázka je, nemá někdo podobnou zkušenost z minulosti, jestli je v této situaci nárok na kompenzaci nebo ne? Předpokládám, že v důsledku prvotního zpoždění by jsme dorazili do cíle až o cca 10hodin později, byly nám vystaveny nové letenky. Následně však do toho hodil vidle vítr a nově vystavené letenky již na kompenzaci nárok nemají (důvod počasí). Pokud by letadlo odletělo z Zurichu na čas, odlětěli by jsme z La Palmy také na čas (v době plánovaného odletu bylo letiště stále v provozu), letiště v tu dobu ještě bylo stále v provozu.
Chápu, že mám dát žádost u letecké společnosti, jde mi spíš o situaci kdy dojde ke zpoždění na straně dopravce a až v průběhu letu poté dojde k další situaci - ke změně počasí (dopravce tedy vše hodí na počasí). Nejedná se již o malou částku, bylo nás 6 lidí.
Díky za jakékoliv info
Tohle bude těžký. Očekával bych, že se bude letecká společnost vymlouvat na to, že ten email s odložením návazného letu byl vytvořen už na základě toho, že na letišti byl silný vítr. Hodina na přestup je v Zurichu jinak naprosto v pohodě. MCT je 40 minut.
floodland napsal(a):Co udělají jinak? Nic. Ale aerolinka ví, že pokud na to příjde, tak nemají problém jít s tím k soudu. Takže ochota se domluvit (kompenzovat) musí být z principu vyšší.
Presne. Ja som sa pokúsil u Iberie vyplniť formulár ku claimu asi 40x. Na rôznych zariadeniach, na rôznych prehliadačoch. Formulár na downgrade ani nemajú, formulár denied boarding nefungoval celé 3 týždne, čo som sa pokúšal zadať claim, cez formulár cancelled flight som nedostal case number, teda claim pre nich neexistoval, podpora zúfalá, chatbot ma stále posielal na claimový link, že inak sa to nedá - živý človek na whatsappe mi poradil 3x ignorovať chybu a potvrdiť to na linku stratenej batožiny(!), tam som claim vyplnil a... po odkliknutí to vždy nahodilo internal error 500.
Jednoducho, Iberia to má asi takto schválne (čo potvrdila aj AI), 80% ľudí to jednoducho vzdá a tí ostatní to zadajú vymáhačom, ktorí na to už majú páky. Týmto postupom zarobí Iberia a aj vymáhači. Cestujúci tratia, tých má Iberia stále dosť a tak ich má na háku.
Tom _19 napsal(a):Ahoj, mám dotaz ohledně nároku na kompenzaci. Ve středu 18.3. jsme měli letět nazpět z La Palmy přes Zurich do Prahy (koupeno vše na jedné letence). Letadlo odlétalo z Zurichu již s cca 3,5 hodinovým zpožděním, my měli na
...
Chápu, že mám dát žádost u letecké společnosti, jde mi spíš o situaci kdy dojde ke zpoždění na straně dopravce a až v průběhu letu poté dojde k další situaci ...
Moc nerozumím, kde jste vzal jistotu, že původní zpoždění vzniklo na straně dopravce? Ten odlet ze Zurichu mohl být opožděný taky klidně kvůli počasí. Takže i kdyby následně nedošlo k uzavření letiště na La Palmě a vy odletěli ještě ten den, neznamená to, že máte automaticky nárok na kompenzaci. Opět by záleželo, z jakého důvodu letadlo přilétlo opožděně na rotaci. Podejte si žádost, nicméně šanci bych tomu nedával.
Jinak k check-in přepážce se chodí pro palubní lístky (boarding passy), ne pro letenky.
Díky za komentáře, v Zurichu bylo polojasno, cca 10-15 °C. Z mého pohledu počasí vhodné pro odlet. Jedině, že by letecká společnost už v té době věděla, že se nazpět nepoletí a sháněla další posádku (??). Jiná letadla z Zurichu odlétala zcela standartně. Pro letící letadlo na této trase to byla první rotace toho dne.
Jinak letecká společnost mi odepsala předpokládaný důvod - počasí.
je potreba se podivat i do historie.
vnejsi vliv mohl byt trebani o dve rotace zpatky. treba odlet z vychoziho letiste atd.
ale jinak tyto souhry nahod, kdy tam byly dva ruzne faktory, ketre se navzajem ovlivnily a soucasne vlastne vyloucily, jsou problem
Tak mi po eskalaci Turkish poslali šek na 600€. Má někdo zkušenost, jestli to přijde jako SEPA platba nebo to pošlou nějak, aby se cestou něco ztratilo na poplatcích?
bude to mene.
pokud se v poslednim cca 1-2 letech nezmenila turecka pravidla, tak poslou ekvivalent 600 eur v tureckych lirach a to podle kurzu v dobe nakupu letenky.
takze vzhkedem k neustale oslabujici turecke lire to bude mene tak jako tak, a prevod zlir na neco normalniho bude dalsi ponizeni.
protestovat nema smysl, maji to takhke explicitne recene v jejich kompenzacni legislative
Bylo to pro mne tehdy prekvapujici (vsude se resilo, ze vraci TRY a tehdy se brutalne menil kurz k EUR), ale bylo nam pripsano 600 EUR viz screen. Tak preju hodne stesti, at to mate stejne.
ano, taky potvrzuju 600 EUR na eurový účet, SEPA platba bez konverze.
Ale neodpustím si rýpnutí do Turkish, že chovaly jako nereziozní ultralowcost, opakované lži a obstrukce, i v případě naprosto jasného nároku to bylo na 3 měsíce dohadování.
U Turkish bude taky záležet na tom, podle jaké legislativy kompenzují. Zda podle té EU 261/2004 nebo podle turecké SHY. Podle evropské musí platit v eurech si dovolím tvrdit. Ale ta neplatí pro lety směrem zpět do Evropy.
goro napsal(a):Ale neodpustím si rýpnutí do Turkish, že chovaly jako nereziozní ultralowcost, opakované lži a obstrukce, i v případě naprosto jasného nároku to bylo na 3 měsíce dohadování.
tak s tím jednoznačně souhlasím, neustálé přetahování, "vymáhání", připomínání. I po poslání šeku bylo nutné si platbu "vymoci" jedním krokem navíc :D
goro napsal(a):ano, taky potvrzuju 600 EUR na eurový účet, SEPA platba bez konverze.
Ale neodpustím si rýpnutí do Turkish, že chovaly jako nereziozní ultralowcost, opakované lži a obstrukce, i v případě naprosto jasného nároku to bylo na 3 měsíce dohadování.
3 měsíce? Dobře ty. Já skoro dva roky! Ryanair mi zabral 2 minuty a Smartwings raději ani neodepisují, špíny jedny.
Diskuze s nima je fakt otřesná. Ti si jsou schopni protiřečit v jedné větě.
Díky všem za reakci na proplacení šeku od Turkish - zažádáno a mělo by dorazit čistých 600€. Píšou, že do 15 dnů. Jen ještě přidám doplnění- měl jsem ještě další šeky na 28$ za jídlo a nějaké liry za něco jiného. Ty $ a liry mi potvrdili v 1 mailu, takže při proplacení to bralo jako 1 šek. A nikde se nedala změnit cílová měna, natvrdo tam byly €, takže to projde nějakou konverzí a uvidíme, kolik z toho nakonec bude €.