Ahoj, letíme s kamarádem v období 17. 5. - 24. 5. 2016 (to kdyby se snad chtěl někdo přidat, nebo letěl taky) na Sardinii. Jako dopravce máme Ryanair z Bratislavy a koupil jsem si pro jistotu odbavené zavazadlo. Chceme jet pod stan a bylo mi jasné, že kolíky od stanu mi do letadla prostě nevezmou... Ale jak se to má s dalším vybavením? Kdybych si chtěl vzít například nůž, který se v přírodě zkrátka může hodit, pustí mě v pohodě, když zůstane v tom odbaveném zavazadle, které jde do podpalubí? A jak je to obecně, ne jen u Ryanair? Díky za každou přínosnou odpověď. .

Nebezpečné vybavení v zavazadlovém prostoru

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj,
letíme s kamarádem v období 17. 5. - 24. 5. 2016 (to kdyby se snad chtěl někdo přidat, nebo letěl taky) na Sardinii.
Jako dopravce máme Ryanair z Bratislavy a koupil jsem si pro jistotu odbavené zavazadlo. Chceme jet pod stan a bylo mi jasné, že kolíky od stanu mi do letadla prostě nevezmou...

Ale jak se to má s dalším vybavením? Kdybych si chtěl vzít například nůž, který se v přírodě zkrátka může hodit, pustí mě v pohodě, když zůstane v tom odbaveném zavazadle, které jde do podpalubí?

A jak je to obecně, ne jen u Ryanair?

Díky za každou přínosnou odpověď.

0

Do odbaveného môžeš dať kolíky, nôž, vodu, alkohol...

0 Citovat

Do odbavenej batoziny, ktora ide do podpalubia, mozes dat aj noz, noznice, vacsie tekutiny a dalsie vecie, ktore nie su povolene vziat na palubu. Na palubu si mozes vziat len maly nozik s dlzkou cepele < 6 cm. Uplne zakazane byvaju napr. plynove kartuse na varenie. Samotny varic si vziat mozes, ale kartusu kupit az na mieste.

0
2 reakce