nainstalováním aplikace Hotel Tonight (platí pro Android a iOS) získáte za registraci 20 euro. Spusťte aplikaci a registrujte se vyplněním e-mailu a zadejte promo kod LKACIRKOVA. Po registraci klikněte na Credits, Redeem a promo code a použijte ještě promo kód BOOKEUROPE a dostanete dalších 20 € (pokud Credits nevidíte, klikněte vlevo nahoře párkrát na ikonku postele) – pokud vám nefunguje tento kód, zkuste kód TONIGHT. Tímto získáte 40 euro s platností na 1 rok. Můžete pozvat přátele. Hotel musíte rezervovat vždy v den příjezdu. .

Hotel Tonight - kódy, zkušenosti

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

HT je ideální s kreditem, ale za předpokladu jednodenního pobytu. V Americe se nám pekelně hodil a dost ušetřil.. Ještě i něco málo zbývá k útratě.

0 Citovat

A vy jste neměli rezervovaný hotel předem a spoléhali na to, že něco objednáte přes HT? Nebo jste tím právě řešili nějakou změnu plánu nebo tak něco?

0 Citovat

Pokud odhlédnu od cíle ušetřit za každou cenu, tak se mi na HT líbí, že (minimálně) v Evropě nabízí v každém městě, kde operuje, několik předvybraných hotelů ve všech cenových kategorií - od soukromých pokojů v hostelech po luxusní 5hvězdičkové hotely v různých částech města, takže lastminute rezervace hotelu za rozumný peníz je velmi jednoduchá a rychlá, v podstatě minutka dvě (v porovnání třeba s Bookingem, kde se člověk často utopí v šíři nabídky).

0 Citovat

U HT záleží na štěstí...např. dneska ráno byl 4* http://www.booking.com/hotel/cz/jurys-inn-prague.cs.html za 150kč na noc smiley

0 Citovat

Ahoj,

chci provest prvni rezervaci pres tuto aplikaci, akorat me zaskocil pozadavek na uvedeni udaju z platebni karty, prestoze mam dostatecny kredit a nemusim nic platit. Jake s tim mate zkusenosti? Trosku se bojim, ze to neni uplne bezpecne. Diky za reakce.

0 Citovat

Ani mi tak nejde o to, ze by mi meli ted neco strhavat, spis ale o to, ze maji moje udaje a ja nemam zadnou jistotu, jak s nimi bude zachazeno. Zvlast kdyz ty udaje zadavam pres mobil.

0 Citovat

Tak ja vam teda verim smiley Rezervace uskutecnena

0 Citovat

Vyzkousen Hotel Europeum ve Wroclawi - supr hotel, check in probehl hladce, cena 64, kreditu jsem mela 60, platba kartou 4 eur a z uctu se skutecne strhly jen 4 eura smiley
Idealne kdyby nekdo zase nasel nejake nove kody smiley

0 Citovat

Kdyby někdo měl nějaký info na nový funkční PROMOKOD, tak sem s ním, prosím. Jinak pro nováčky ABILEK za 20 euro. Díky

0 Citovat

Ano. Funguje to pod více maily. Pokud by ti to psalo hlášku tak se zaregistrovat na jiném zařízení. E-mail a heslo pak ppužiješ na svém. Ale má někdo ještě platný korun na 40 euro? Poslední byl snad TAXIS a ten již nefunguje.

0 Citovat

Mám dotaz, ve FAQu se píše, že si hotel může na kreditce zablokovat částku - zajímaloby mě jestli se to děje a v jaké výši? Taky se tam píše o express check-in, kdy samotné HT zablokuje 100USD - děje se to i v naší lokaci nebo tady express check-in nehrozí? Jde mi o to, ať vím kolik mi kdo kde zablokuje, ať se pak nedivím smiley

0 Citovat

Ahoj, aplikace vyzkoušena v Miláně, Berlíně a Praze a nikdy si hotel ani HTN nic neblokoval. Dá se předpokládat, že v evropě se to neděje. smiley

0 Citovat

Jeden tip - pokud byste potřebovali ubytování v Praze, tak HT má teď v nabídce (ne denně, ale často) private room (normální dvoulůžkový pokoj se sociálkou) v hostelu Plus Hostel v Holešovicích (jednu zastávku tramvají od Nádraží Holešovice). Je to s bazénem, saunou, snídaní a rychlým internetem v ceně za 22 EUR (pro dva lidi)! Imho super deal i když platíte kreditem (zbyde více na další noci smiley

0 Citovat

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zítra si chci zabookovat hotel v Neapoli, ale když u hotelu kliknu na zabookovaní, tak se jen načítá a po 5 minutách to spadne. nemáte s tím někdo zkušenost? Zkoušel jsem 3 hotely a všechny ten samý problém. děkuji za odpověď.

0 Citovat

Nejedná se o načítání rezervace. Je potřeba prstem přejet přes znak H pro potvrzení rezervace. smiley

0 Citovat

Nezkoušeli jste někdo zarezervovat 2 dny zvlášť přes 2 různé appky a pak je v hotelu propojit? Chtěl bych 2 dny v Curychu (včerejší New York smiley ) a s dvěma kódama je to přece jen zajímavější.

0 Citovat

Majkl:

Zkouseli jsme to v nHow hotelu v Rotterdamu (normalne tam stoji noc min 159 EUR, v aplikaci 119 EUR). Prvni noc jsme meli za 15 EUR a druhou jsme si bookli az to dalsi rano a vysla nas na krasnych 39 EUR smiley Zasli jsme na recepci a oni nam nechali ten samy pokoj bez jakychkoli problemu smiley

Prijemne cestovani!!!

0 Citovat

Máte někdo prosím promo kód na HT na 40€?

Moc díky

R.

0 Citovat

HotelTonight uvolnilo nový promo kod, avšak nepřipisuje kredity na účet, nýbrž pouze dává slevu 10% na rezervace na tento víkend.

Více info v článku HotelTonight promo kod LOVE

0 Citovat

Nevíte jestli stále dávají nějaký kredit za registraci?

0 Citovat

Myslim ze porad funguje na doporuceni $25/20 eur (napriklad JPAVLIK5 :D ) u nove registrace.

Jinak uz jsem Hotel Tonight dlouho nevyuzil. Neni to proste uplne na lowcost cestovani, ale spis kdyz chce clovek do lepsiho hotelu za nizsi nez beznou cenu. Koukal jsem ted treba v New Yorku a za $90 (+ vsechny taxy ktery by pridaly zhruba $35) tam byly celkem pekny hotely, ale neporovnaval jsem to treba s Expedii/Bookingem. Pro srovnani nejlevnejsi relativne rozumny hotel (tj. takovy kde pulka reviews nezminuje bed bugs atd.) jsem na expedii koupil za $80/noc.

0 Citovat

Ahojte, v booking vlakne som si vsimol, ze tam niekto spominal Hotel Tonight. Ja tuto appku stale pouzivam hlavne na hotely v okoli - Praha, Vieden, Budapest. Najskor vzdy kuknem booking a potom pozriem ci ten isty hotel co sa mi paci nie je aj v appke. niekedy je rozdiel 10€, ale aj to sa pocita. Vo velkom sme to pouzivali minuly rok na Floride. Tam sa to oplati velmi ked som objednaval vzdy rano hotel na ten isty den vecer. Momentalne su vsak podmienky uz prisnejsie. 20€ kredit sa da vyuzit az pri rezervacii 120€+ (cize nejake 3 noci za 40€) Ak by niekto chcel pouzit tak davam do placu moj link : http://txt.htltn.com/8jkb/lCZPOKNeGF

do pola potom treba zadat DHRUSKA2 aby ste dostali tu 20€.

0