Airbnb.cz je celosvětovým dealerem ubytování v soukromí. Nabídnou můžete i své prostory. Vstupní bonus 500 Kč za doporučení zákazníka: http://Cestujlevne.com/go-airbnb Promo kód na 600 Kč: Airbnbnomades (objednávka nad 150$) .

Airbnb.cz - soukromé apartmány

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Napíš im nejakú polo-uplakanú, polo-nasranú správu na support, je dosť možné že ti to vykompenzujú dákym kupónikom ;)

0 Citovat

Vcera sa mi po mesiaci telefonicky ozvali ohladom zrusenej rezervacie za ten legendarny singaprusky kupon z decembra 2017. Najprv vyzvedali,ze odkial som ten kupon dostal - tak som povedal, ze na nete bol, ale uz neviem kde. Potom ze to mohli riesit ako "fraud", ze to bol kupon len pre nejakych vybranych uzivatelov. No tak som im odvetil, ze preco ten kupon fungoval aj inde, som si myslel, ze to je special offer, kedze mavaju aj ine akcie. Zakontroval som, ze som smutny zo supportu, lebo im to trvalo vyse mesiaca, kym sa ozvali. Tak sa vlastne ospravedlnila slecna a dali mi 80 eurovy kuponik :D

0 Citovat

Voni sou hlava pane vachmajstr :D

0 Citovat

kristova noho, to se tu rozjedou i slwvy na AIRBNB? Help!

0 Citovat

Takticka otazka - ma nekdo zkusenosti s price errorama z Airbnb prosim ? Nechci samozrejme vyspoilovat lokaci a cas, nicmene nasel jsem si dum, ktery stoji standardne 2.5/noc a pri dlouhodobem pobytu vychazi na 8k za mesic, tzn. je tam spatne nastaveny long term discount, asi v kombinaci s offseason ratem.. Idealne to sedi na moji planovanou dovolenou, nicmene nerad bych tyden pred odletem shanel last minute na mesic ubytko a platil za nej 100k.. Nevite jestli kdyz to ted booknu, tak pronajimatel dostane notifikaci s cenou (at to radsi vycancelluje rovnou) ?

0 Citovat

Pokud majitel neumožňuje rezervaci ihned, tak mu od tebe přijde žádost o rezervaci a musí ji potvrdit. 

Pokud je tam tedy omyl v ceně, tak ti ji téměř určitě zamítne a cenu opraví. 

0 Citovat

zdravím vespolek,


v poslední době je Airbnb označováno jako hlavní problém centra Prahy. No bydlím v centru prahy v podstatě celý život a tak jsem se rozepsal na téma, proč myslím, že Airbnb sice problémem je, ale až tím posledním.

Do hlavního vysílacího času se nedostanu, stejně jako na titulky novin, tak si dovolím svojí úvahu postnout sem:

http://www.topdestinace.cz/v-cen...u-proc-ne/



0 Citovat

matej15 napsal(a):

Malý tip jak na ušetřit za platbu na airbnb:
1. V nastavení si nastavte zemi trvalého pobytu na některou ze zemí kde se platí 0% DPH (Hong Kong, Gibraltar...), sníží se tím servisní poplatek o DPH.
2. Při platbě vyberte jako zemi fakturace tu zemi, ve které se nachází ubytování a dále v typu platby zvolte paypal a hned poté zvolte vaši zadanou kartu (jinak neproběhne aktualizace ceny). Takhle vám to umožní platit ve stejné měně, jako je ubytování a vyhnete se zlodějskýmu kurzu airbnb na přepočet na koruny a 3% poplatku za převod.

Ahoj, funguje to stále? :-)

0 Citovat

Ahoj nefunguje už ani jedno, respektive změna trvalého pobytu už se musí nějakým způsobem dokládat a co se týče toho poplatku za převod, tak ten už se podle mě delší dobu neuplatňuje a cena v CZK víceméně odpovídá po přepočtu středovým kurzem ceně v původní měně. Asi se nad tím někdo v airbnb zamyslel a došlo jim, že vydělávat ještě i na kurzu mimo jejich už tak dost velký servisní poplatek je už přes čáru.

0 Citovat

Díky za odpověď, tak alespoň mám od doporučení slevu nějakých 700 Kč. Korunka ke korunce :-)

0 Citovat

Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.

0 Citovat

Rezervoval si někdo ubytování od osoby která byla na airbnb nová a neměla žádné recenze? Rezervovala jsem si ubytování ale ten profil je nový, má asi 8 ubytování a žádné recenze. Mám strach jestli to není nějaký podvodník. Nevím moc jak to u airbnb chodí a jestli jsou mé obavy na místě:/

0 Citovat

No, na vašem místě bych si po odchodu z ubytování přepočítal počet ledvin v těle. 

0 Citovat

Moc zkušeností s Airbnb nemám, ale myslím, že stačí neposílat peníze mimo Airbnb a pak není třeba mít velké obavy. To, že jde o nový profil bez recenzí, asi znamená výhodnější cenu oproti zaběhlým s dobrým hodnocením při stejné kvalitě, takže malý risk by mohl být zisk. Komplikace mohou být i u dlouhodobého pronajímatele. Nakonec dobré recenze by si mohl zajistit i začínající podvodník, když na 1 noc ubytuje známého, kterému to proplatí.

0 Citovat

Velmi výhodná služba, ale někdy si vezmou obrovskou provizi. Někdy se stává, že provize je získána za cenu jako několik nocí v bytě.

0 Citovat

Jeste nikdy jsme pres airbnb nebyli, jelikoz ubytováni na Azorech pres booking, hotels atp. mi prijde drahe, koukla jsem, co se nabizi zde a neco bych vybrala, nabidka za “normalni “ penize je vetsi.
Mam otazku:

Ofoceni ridicaku, Op… bez toho neudelam rezervaci??

A druha: celkem mastný servisni poplatek mi vrati predpokladam, kdyz zrusim rezervaci v dobe bezplatneho storna?? + za jak dlouho vraci penize?

Diky za informace.

0 Citovat

My sme boli cez Air BNB v Ponta Delgade. Uplna spokojnost. Na vytvorenie rezervacie by si nemala potrebovat nic okrem platobnej karty.  Peniaze vracaju podla storno podmienok konkretneho ubytovania. Vracaju aj servisny poplatok. U mna to pri storne u nich trvalo cca 3-5 dni max nez som mal peniaze naspat na ucte.

0 Citovat

Takze nepotrebuju ten jejich odznak- overeni totoznosti, to jedine nemam vyplnene?

0 Citovat

Ked som sa tam registroval, tak si nepamatam ze by som tam zadaval nejaky doklad. Ale uz to bolo davno. 

Edit: tak som teraz pozeral moj profil, a mam tam doklad totoznosti. Takze asi ho treba poskytnut.

0 Citovat

Já ověření totožnosti nemám, nic jsem neposílala a i tak jsem byla několikrát už ubytovaná. Takže pokud nezměnili podmínky, tak to opravdu potřeba není.

1 Citovat

Jen pozor na budoucí rezervace.. nevím jestli to je pořád v podmínkách ale už se mi stalo, že mi nevrátili servisní poplatek a to z důvodu více stornovanych ubytování během jednoho roku..myslím že to jsou více než 3 za rok.. 

1 Citovat

Ten jejich obchodní model je čím dál otravnější a vůbec, kde to jde, dnes je snad lepší se Airbnb vyhýbat...

3 Citovat

Jak se teď chová airbnb v případě storna ubytování, co má údajně bezplatné storno? Stále si nechává svůj servisní poplatek jako dřív?

0 Citovat

Záleží, kolik stornovaných rezervací máš za sebou. 

0 Citovat

Ani jednu. Ale zajímalo by mě, kde to uvidím předtím, než udělám rezervaci, jestli vrátí i servisní poplatek.

0