Ahoj, momentalne shanim ubytovani v Istanbulu a napadlo me zalozit tohle vlakno. Cilem by melo shromazdit zajimave odkazy a tipy pro ubytovani. Napr. booking.com snad kazdy zna. Ale takovych stranek je cim dal tim vic a nevim jestli je opravdu nejlespsi. Vim taky ze jsem kdysi narazil na nejakou stranku kde jsou vyhradne akcni ceny ubytovani. Akorat si nemuzu vzpomenout co to bylo (a to je taky dalsi duvod tohoto vlakna). Vsem kdo prispeji necim zajimavym dekuji! Cestovani zdar Jirka .

Akcni ceny ubytovani

Založil ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Ahoj,

momentalne shanim ubytovani v Istanbulu a napadlo me zalozit tohle vlakno. Cilem by melo shromazdit zajimave odkazy a tipy pro ubytovani. Napr. booking.com snad kazdy zna. Ale takovych stranek je cim dal tim vic a nevim jestli je opravdu nejlespsi. Vim taky ze jsem kdysi narazil na nejakou stranku kde jsou vyhradne akcni ceny ubytovani. Akorat si nemuzu vzpomenout co to bylo (a to je taky dalsi duvod tohoto vlakna). Vsem kdo prispeji necim zajimavym dekuji!

Cestovani zdar
Jirka

0

Tak vesměs můžeš zkontrolovat všechny nabídky na hotel.cestujlevne.com

Akční nabídky znám u HRS.de/deals

Více zajímavé však budou portály typu airbnb.cz a hlavně promo kódy, které tu prozatím chodili úplně kolem fóra.

0 Citovat

tak já sháním něco v australské Katoombě na leden 15 smiley

něco mě zaujalo na tom airbnb.cz,ale po přečtení recenzí do toho raději nejdu....takže nějaký klasický hotel/motel/penzión,kdyby náhodou někdo narazil na něco zajímavého smiley

0
2 reakce