Ahoj, chystáme se v létě projet s přítelem a s naším čtyřnohým miláčkem Rakousko. Máte nějaké tipy jaká místa stojí za to navštívit, popřípadě nějaká doporučení na kempy, apod.? Rádi bychom se vyhnuli civilizaci a rušnějším oblastem. Mockrát díky :) .

Rakousko

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Ahoj, chystáme se v létě projet s přítelem a s naším čtyřnohým miláčkem Rakousko. Máte nějaké tipy jaká místa stojí za to navštívit, popřípadě nějaká doporučení na kempy, apod.? Rádi bychom se vyhnuli civilizaci a rušnějším oblastem. Mockrát díky :)

0

Pokud někdo zavítá do Lince rozhodně doporučuji návštěvu zmrzlinového baru Dolce Eiscafe -  Landstraße 95 - kousek od hlavního vlakového nádraží na hlavní třídě směrem do centra.

Výborné zmrzlinové poháry a excelentní ledová káva! Stavím se tu pokaždé ,když mám cestu do/přes Linec.


dsc02909.jpg
dsc00159.jpg

0 Citovat

Zdravim vospolok. Nechcem zakladať nové téma, no mal by som otázku ohľadom pokút za jazdu na diaľnici bez diaľničnej známky v Rakúsku. Pred pár hodinami som šiel zo Slovenska smerom na Schwechat na Tiger parking po "starej" ceste. Lenže pred letiskom sa asi stala dopravná nehoda a policajti uzavreli časť cesty a poslali nás smerom na diaľnicu... Z tej som po 4km vyšiel do Swechatu. Volal som hneď na Asfinag a tam mi len povedali že možno "lucky" a kamera ma necvakla.. neviem teda čo očakávať a prípadne ako sa brániť pokute ak by prišla domov. Ďakujem 

0 Citovat

Ahoj, zatím nemá smysl to řešit, počkej, až ti něco přijde. A pokud přijde, tak určitě nebudeš jediný... Proti pokutě se můžeš odvolat.

2
3 reakce