Ahoj,nemate nekdo zkusenost s vernostnimi programy za hotely?Dejme tomu, ze potrebuji objednat hotel za 20tis a nechci to jen tak vzit pres booking.com.Ryanair/Wizzair dava zpatky 5% z celkove platby na budouci nakup letenek. Standartni aerolinky za kazdy 1/2/3 euro zase mile.Je tu neco co se z toho vyplati asi nejvic?Je mi jedno jestli to dostanu formou kreditu na budouci koupi letenky (napr. wizzair), kredit na budouci rezervaci hotelu (orbitz.com) nebo ve forme leteckych mil.Jde mi o to abych aby to bylo trochu smysluplne.Vse co jsem nasel je pekna slabota tzn. vsichni to maji dobre nastavene pro sebe, ale nikoli jiz pro zakazniky.-)Diky .

Ubytovani - vernostni program / reward

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

3 reakce

Ahoj,

nemate nekdo zkusenost s vernostnimi programy za hotely?

Dejme tomu, ze potrebuji objednat hotel za 20tis a nechci to jen tak vzit pres booking.com.

Ryanair/Wizzair dava zpatky 5% z celkove platby na budouci nakup letenek. Standartni aerolinky za kazdy 1/2/3 euro zase mile.

Je tu neco co se z toho vyplati asi nejvic?

Je mi jedno jestli to dostanu formou kreditu na budouci koupi letenky (napr. wizzair), kredit na budouci rezervaci hotelu (orbitz.com) nebo ve forme leteckych mil.

Jde mi o to abych aby to bylo trochu smysluplne.

Vse co jsem nasel je pekna slabota tzn. vsichni to maji dobre nastavene pro sebe, ale nikoli jiz pro zakazniky.-)

Diky
0

Ahoj. Hotels.com má "sbírání nocí". Za každou noc se ti načte její cena a po 10 nocích (po jejich absolvování) máš jednu noc zdarma (odečte se ti průměrná cena těch 10 nocí). Nevýhodou je, že musíš využít noc zdarma, nebo koupit další ubytování, do roka, jinak to propadne.

V číslech: ubytuješ se na 14 nocí. Po návratu získáš 1 noc zdarma + 4 z 10 k další noci zdarma. Pokud pak koupíš do roka týdenní pobyt, dostaneš slevu v průměrné ceně těch prvních 10 nocí. A pak 6 dalších nocí do programu, čili dokončíš další desítku a máš zase noc zdarma. 

0 Citovat

Proto neni vzdy idealni kupovat s nejakym rewardem. Spis si vybrat hotel a hledat, kde ho koupit levne, coz dle mych zkusenosti muze byt v rozdilu i 30-50% za stejne ubytovani. 

0 Citovat

Já používám hotelformiles od KLM, často se dá sehnat hotel, kde dostanete za pobyt 600 mil až pár tisíc. U flying blue stačí jeden let za dva roky, aby vám míle neexpirovaly. Když se to ještě jmenovalo pointshound, měli náborovou akci s 12 tisíci mílemi.

0
3 reakce