Zdravim vospolok, o tyzden dufam ze o tomto case uz budeme na ceste do Zugdidi a dalej do Abchazska. Rad by som sa tu chcel spytat, ci tam uz niekto odtialto bol a ci ma tipy/typy co zaujimave vidiet mimo "typickych" obskurnosti. Budeme tam 4 noci a auto bude k dispozicii.  Zakladna bude v Suchumi, a odtial do okolia - Gagra, Pitsunda, jazero Ritsa, Novy Afon, Ochamchire, divoky termal v Kindgi. .

Abchazsko

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Zdravim vospolok, o tyzden dufam ze o tomto case uz budeme na ceste do Zugdidi a dalej do Abchazska. Rad by som sa tu chcel spytat, ci tam uz niekto odtialto bol a ci ma tipy/typy co zaujimave vidiet mimo "typickych" obskurnosti. Budeme tam 4 noci a auto bude k dispozicii.  

Zakladna bude v Suchumi, a odtial do okolia - Gagra, Pitsunda, jazero Ritsa, Novy Afon, Ochamchire, divoky termal v Kindgi.

0

https://nashaplaneta.net/en/euro...i-abkhazia

0 Citovat

pekne, diky, vyzera ze vacsina je toho cestou alebo v okoli jazera Ritsa. uz len keby dali offroad v pozicovni a nie Micru.. jazero Mzy vyzera super.

0 Citovat

Tak to dúfam, že bude trip report a ticho závidím :-)  Sa teším na zaujímavé podrobnosti z prekročenia hranice cez ten pofidérny most!

0 Citovat

Uvidíme, som zvedavý ako to časovo vyjde všetko

0
4 reakce