Zdravím přátelé,S cestováním jsem nedávno začal a od Té doby jsem stihl navštívit2016 - Egypt - Marsa alam2017 - Athens2018 - Mallorca2019 - Dubai Marina , Cyprus a teď mám krom švýcarska do konce roku ještě čas se na pár dní někam podívat, chci se orientovat hlavně podle ceny letenek co se týče výběru destinací, ale pochopitelně také kvalitou.Nejvíce zvažuji Barcelonu, nebo maroko či mykonos.Chtěl bych tomu věnovat 5-6 dní. Nemám moc času studovat detailně všechny destinace,ale jde mi hlavně o ty ve kterých kromě pláže najdu také památky a hezká místa na fotky.Jelikož jsem našel letenky do Barcelony za 4500,- (tam i zpět)  začínám ji mírně favorizovat...jedná se o začátek nebo konec září... Co si myslíte o těch dalších destiinacích , pravděpodobně budu cestovat sám a chtěl bych od všeho trochu.Je 5 dní v Barceloně příliš ? lze vytvořit v rámci toho pobytu nějakou kombinaci s jiným španělským městem či ostrovem? ubytování bych řešil nějakou formou bytu či studia z airbnb.Co myslíte máte nějaké tipy? .

September trip

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

12 reakcí

Zdravím přátelé,


S cestováním jsem nedávno začal a od Té doby jsem stihl navštívit

2016 - Egypt - Marsa alam

2017 - Athens

2018 - Mallorca

2019 - Dubai Marina , Cyprus

 

a teď mám krom švýcarska do konce roku ještě čas se na pár dní někam podívat, chci se orientovat hlavně podle ceny letenek co se týče výběru destinací, ale pochopitelně také kvalitou.


Nejvíce zvažuji Barcelonu, nebo maroko či mykonos.


Chtěl bych tomu věnovat 5-6 dní. Nemám moc času studovat detailně všechny destinace,ale jde mi hlavně o ty ve kterých kromě pláže najdu také památky a hezká místa na fotky.


Jelikož jsem našel letenky do Barcelony za 4500,- (tam i zpět)  začínám ji mírně favorizovat...jedná se o začátek nebo konec září... Co si myslíte o těch dalších destiinacích , pravděpodobně budu cestovat sám a chtěl bych od všeho trochu.


Je 5 dní v Barceloně příliš ? lze vytvořit v rámci toho pobytu nějakou kombinaci s jiným španělským městem či ostrovem? ubytování bych řešil nějakou formou bytu či studia z airbnb.


Co myslíte máte nějaké tipy?

0

4,5k je slusnej ranec - urcite najdes vyhodnejsi letenky, pokud nepotrebujes urcity termin. Mne se ze Spanelska libila Valencie, Madrid - tam zase nemas more, ale je to moc fan, Malaga, Sevilla, do vsech jsem se vesel do 2k vcetne cesty na letiste v Nemecku. 

0 Citovat

Potřebuji buď do 5. září nebo až po 16.tém

0 Citovat

Ve zkratce: 4500 je fakt hodne na to, ze chcete levne letenky. Pokud chcete od vseho neco, tak mi prijde lepsi treba Andalusie, kdyz uz do Spanelska a chcete take hodne fotit. To maroko by se take dalo. Jinak snad me tady nezastreli, ale pokud zacinate a jde Vam primarne o cenu letenky, tak tady na konkurencnim webu je aktualni mapa lowcostu, staci si vybrat https://honzovyletenky.cz/mapa-lowcost/


0 Citovat

díky za tip jinak 4500,- bylo tam i zpět tady na pelikánu.

0 Citovat

Obecně nad 100 euro po Evropě bych nekupoval. Maximalne v letni sezone.

0 Citovat

Co vím, tak za 4500 Kč se do Španělska létá, ovšem business class ...

0 Citovat

4500 je docela raketa. A Barcelona? Proč jezdit někam, kde zcela zjevně nejsem vítán?

Early last year, around 150,000 people in Barcelona marched to demand that the Spanish government allow more refugees into the country. Shortly afterwards, “Tourists go home, refugees welcome” started appearing on the city’s walls

https://www.google.com/amp/s/amp...r-visitors

0 Citovat

4500 byla zpáteční letenka i to je moc?

0 Citovat

Je to moc. Podívejte se na sem: http://azair.me/!42pR 

a uvidíte že běžná cena po Evropě je kolem 1000-2000 Kč.

0 Citovat

Ano, ale výrazně nižší ceny pro letenku do barcelony jsou až ke konci září říjen

0 Citovat

Z Vidne do 2tis.

0 Citovat

Tak jak tu uz pisou d0 2000 Kc  ta Barcelona  z Vidne  v ty terminy na Ryanairu ( Laudamotion ) i ta Valencie  je tam okolo 2000 zpatecni   i ta Malaga se da najit  narpriklad  18.9. z Vidne  za  37 euro a zpet   do Berlina Tegel  23.9. za 43 euro 

Asi bych si tu Malagu vybral radeji nez Barcelonu 

Dneska  jsou jeste na  Ryanairu slevy  25 % do pulnoci,  takze  tam je pomerne dost letenek po 10 eurech,cestovani  ow rijen az prosinec ,ale  tim se tam i  trosku snizuji ceny na zari, zitra to asi skoci  ,ale myslim, ze jeste na takove terminy jako je listopad  bude akce vicekrat 

0
12 reakcí