Zdravím, měl bych na vás dotaz, pojedeme po trase z Bostonu na Niagarské vodopády a poté přes Pitsburg do New Yorku. Neznáte po cestě či s menší zajíˇžkou nějaké zajimavosti co navštívit či i nějaké továrny na způsob exkurze (např jako máme u nás Marlenku, pivovary apod.)??? Děkuji moc za tipy :)  .

Východní pobřeží - zajimavosti či exkurze

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Zdravím, měl bych na vás dotaz, pojedeme po trase z Bostonu na Niagarské vodopády a poté přes Pitsburg do New Yorku. Neznáte po cestě či s menší zajíˇžkou nějaké zajimavosti co navštívit či i nějaké továrny na způsob exkurze (např jako máme u nás Marlenku, pivovary apod.)??? Děkuji moc za tipy :)

0

Záleží, jak moc velké zajížďky jsou pro vás ok. Já bych určitě doporučil Detroit a továrnu na Fordy, to byla velice zajímavá exkurze. Nebo se v Detroitu projet nadzemkou po městě, to je možná ještě zajímavější exkurze...  A po cestě z Pittsburghu klidně půl den ve Philadephii (Rockyho schody, zvon, ústava) a jednodenní  zastávku ve Washingtonu (Capitol, Bílý dům, Lincoln, Wash. památník, muzea).

0 Citovat

Tady je docela dobrý cestopis z Nové Anglie. 

https://www.cestujlevne.com/cest...ngtonu-846


0 Citovat

Tenisové múzeum v Newporte je fajn (stretol som tam Jima Couriera) a celý Newport je veľmi pekné mestečko ako z katalógu. V bostone sa dá navštíviť pivovar Sam Adams a samozrejme campusy univerzit

0 Citovat

Více méně přímo po cestě máte Kinzua Bridge - vřele doporučuji, stačí 1-2h zastávka :)

0 Citovat

Ok dekuji za tipy ;) my prave jedem autem z Bostonu na Niagary a pak asik ten Detroit se zastavkou i v Pitsburku a pak NYC a nahoru do Bostonu. Washington i Filadelfii uz mam navstivenou.

0 Citovat

Falling Water: https://fallingwater.org/

Cape Cod

továrna Airstream - Jackson Center, OH

Muzeum letectva - Wright Patterson AFB, Dayton, OH



0
6 reakcí