… voda hučí po lučinách, bory šumí po skalinách …
Místní tomu říkají kostelíček a je to kousek od turisticky hojně navštěvované oblasti na kraji Brna. Zatím víc neprozradím...
Miguelasovi jsem na jeho žádost chtěl ještě vyfotit WC, ale protože mám hajzlíky 2, tak jsem se nedokázal pro jeden z nich rozhodnout :)
Jsi mohl požádat MIGUELAS, aby se vyfotil on a měl bys dilema vyřešeno :)
Mariánské údolí?
Tak já bych si taky dovolil hádanku z dnešní procházky - tuší někdo, kde se nachází památník na fotce?
Vlastimil B. napsal(a):Je to Házmburk a vinice Johann W s Gewürztraminer;)
Mimochodem toto v lahvi je moc lahoda. Bohužel ročník 2016 už nemají a novější ho zatím nepřekonaly :-) Každopádně na tom svahu Hazmburku je těch odrůd více a skoro všechny vína od Johann W jsou skvělá.
@mirjur +michi / lískovecký památník / : místně-kulturně-společenský Okruh+stará Kluchová ,resp.Křivánková -za lepších občerstvovacích časů, nebo jen náhodně cesta kolem ? :) A vzadu na fotce žlutá plísňově-secesní vila?
@reegaz: okruh to byl, ale okolo Červeného kopce, od Kauflandu ke Kauflandu... A ano, vzadu je skutečně Hošnova vila. :-)
Pro odlehčení všech těch diskuzí o banování a moderování;) Kde najdete tohle vrcholné barokní dílo a zároveň svým způsobem symbol podlézání vrchnosti?;)
kde mate moznost vidiet tuto sceneriu? hint: vpravo vidno hlavny zeleznicny tah na trase Vieden-Praha