- Fórum
- Co vidět a navštívit
- Thajsko - na vlastní pěst
Thajsko - na vlastní pěst
Cestoval někdo z Chiang Rai do Chiang Mai? Co jsem našel vlaky tak do Chiang Rai žádný vlak nejezdí a to je problém. Chceme z Bankgoku letět do Chiang Rai, ale nevím ja se dostat na nejbližší vlak který je asi v Lampangu. Cestoval někdo podobně jako mám v plánu?Nechce se mi letět zpět do Bangkoku a pak zase do Chiang Mai. Děkuji
eremi napsal(a):Úplne súhlasím. V hosteli kde som býval som si požičal bicykel a všetko obehal na bicykli. Auto nie je pre batôžkárov ale pre lenivcov :D No offense :)Tak zrovna v Ayutthaya je auto s řidičem celkem zbytečný myslím, je to tam všechno relativně na malé ploše. Úplně v pohodě se dá objet na skůtru nebo pro sportovce na kole (skůtr tak za 300 THB, kolo 50 THB na den), případně, pokud si netroufáš sám do provozu, tak tuk-tuk. 800 THB je celkem ranec (na Thajsko), navíc tam 5 hodin podle mě není co dělat, ale dle vkusu...
Jinak ale pokud nejsi opravdu znalec historie a nevyžíváš se v jednotlivých historických etapách království, tak Sukhothai je výrazně lepší zážitek po všech stránkách.
Ahoj,
zkouším ještě na poslední chvíli. Nabízím ubytování, které bohužel nejde stornovat - na ceně jsem ochotná se domluvit....
5.-9.11. hotel Kokotel Krabi - Ao Nang
13 - 18.11. hotel Sugar Marina Resort, Kata Beach - Phuket
V případě dotazů nebo zájmu mě prosím kontaktujte do zprávy. Díky
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!