Ahoj,   Nesetkal jste se někdo s něčím podobným a nemůžete mi k tomu hodit víc informací? U Dubaje během září mi to sráží nesmyslně dolů ceny.   https://www.booking.com/hotel/ae...v1AjGNtqms  .

Booking.com - nabídka obchodního partnera? O 50 % nižší ceny

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

17 reakcí

Ahoj,

 

Nesetkal jste se někdo s něčím podobným a nemůžete mi k tomu hodit víc informací? U Dubaje během září mi to sráží nesmyslně dolů ceny.

 

https://www.booking.com/hotel/ae...v1AjGNtqms


image-6.png

0

To vidím poprvé...

0 Citovat

Už jsem to párkrát viděl ale nic ti k tomu neřeknu. Ne že bych nechtěl ale nakonec jsme tu nabídku nevyužili. V mojem případě se vždy platila předem, nebyla stornovatelná a ta možnost, že mi pokoj vybere ubytování nebo obchodní partner bookingu, se mi moc nelíbila.

V tvojem případě kdy máš psaný pokoj deluxe a je možné storno bych nad tím asi uvažoval více.

0 Citovat

David: podobně jsme se přes bkg. ubytovali v r. 2019 na Maltě (asi 50% běžné ceny, mám genius2). 

Dopadlo to dobře, ale trnuli jsme, zda to taky klapne v hotelu... dopláceli jsme jen místní taxu, což sice mělo být v ceně, ale dělalo to jen asi 5E, tak jsme nad tím mávli rukou.

V poznámce od bkg. psali, že překupují od smluvního prodejce, plat předem, nešlo stornovat a nebyl pokoj na výběr - v našem případě to bylo jedno, všechny pokoje v hotelu byly stejné: 

  • This booking was made with CTrip, our partner provider.
  • This booking is non-refundable. All your personal and booking details are final. They cannot be changed through customer service.
0 Citovat

Vidím prvně...

0 Citovat

Booking to má relativně dlouho, cca 2-3 měsíce minimálně. Blbé je, že jsou tam skoro vždy horší storno podmínky , což je v dnešní turbulentní době nevýhoda. 

Spousta poskytovatelů ubytování ještě nepochopila, že bezplatné storno 14 dní před příjezdem není to pravé :-)

0 Citovat

Když se platí ubytko až na místě a jsou tam nějaké storno podmínky, tak vždycky zabookuju pokoj na stravenkovku, za prvé tam moc peněz nemívám a za druhé z toho neumí prachy strhnout, pokud bych to nestihnul stornovat včas :D 

1 Citovat

Ty jo, tak to je uber hack level 1000 😂

0 Citovat

No nevim .ale ja objednavam vlastne jen pres booking.com ,sice se neda porovnavat  konec roku 2016 a zacatek 2017  s  letosnim zarim ale srovnal jsem dva  hotely ve kterych jsme tehdy bydleli  slo o Ibis One Central    tehdy byla 1 noc za 59 euro pro dva  vcetne snidane  dneska na to zari vidim 5 noci  384 euro se snidani , bez snidane 283 euro pro dva  a druhy hotel  Arabian  tehdy 101  euro  2 noci pro dva, myslim ze to bylo taky se snidani a  dneska na to zari by 5 noci se snidani  bylo za 303 euro pro dva  a bez snidane za 173 euro pro dva  V obou tech hotelech  bez platby dopredu a u Ibisu bezplatne zruseni v den prijezdu do 19 hodin  u Arabianu do pulnoci  14.9.  

Takze mi ty ceny neprijdou ani zvlastni ani podezrele   Mam genius 2

Obrazek mi nejde otevrit  jestli tam jsou tedy jine ceny 

edit : uz se mi to podarilo otevrit ,ale nevim o jaky hotel jde ale vidim ceny se snidani pro dva na 5 noci pres 11000 Kc takze  asi  440 euro to uz je asi  nejaky  vicehvezdickovy 

0 Citovat

Jak to dopadlo? Aktuálně to řeším taky. Díky

0 Citovat

To už na mě párkrát vyskočilo to není žádná novinka.

Nevyužil jsem ,ale nebál bych se toho ..

Obchodní partner ?! Viděl bych za tím nějakou cestovku co si vyblokovala pokoje a neplní se dle představ.

Aktuálně jsem třeba zarezervoval hotel na Kypru přes německou cestovku a ten samí termín ,pokoj a služby nabízí booking o 10t dráže.

0 Citovat

Taky jsem přijela do hotelu zarezervovaném a zaplaceného hotelu přes booking a řekli mi, že mám rezervaci přes nějakou jinou společnost

0 Citovat

@pokus - můžu se zeptat, věděla jsi předem, že byla rezervace přes obchodního partnera nebo to na místě bylo překvápko ? Dotaz - vztahují se tedy na rezervace na booking.com přes "druhou stranu" taky veškeré záruky a případné reklamace ? Docela mě to zajímá, ceny jsou opravdu mnohde o dost nižší .. děkuji za radu

0 Citovat

Zdravím, objevil jsem nabídku ubytování na Mallorce přes obchodního partnera o 3 000kč levnější než přímo přes Booking. Stejné storno podmínky. Prosím o radu. Koupit nebo raději přímo přes Booking?

Díky za radu. Aleš

Podmínky rezervace

Tuto nabídku poskytuje partnerská společnost, se kterou Booking.com spolupracuje, abyste měli k dispozici co nejlepší ceny.

Zrušení zdarma

Rezervaci můžete zrušit zdarma do 18. září 23:59. Od 19. září 00:00 bude storno poplatek činit 1 273 Kč. Od 22. září 00:00 vám bude za zrušení rezervace účtována celková výše ceny rezervace.

Termíny a časy storno podmínek rezervace se řídí časovým pásmem ubytování (CEST).

Platí se předem

Zaplatíte bezpečně přes Booking.com v momentě vytvoření rezervace.

Nelze provádět změny

Po vytvoření rezervace nebude možné provádět změny ve vašich osobních údajích či údajích o rezervaci. Můžete o ně požádat přímo ubytovací zařízení, ale nemusí vám vyhovět.

Nelze kombinovat s jinými nabídkami

Na tuto rezervaci se nevztahují jiné nabídky, výhody a odměny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Citovat

Pravděpodobně to bude rezervace udělaná přes Agodu. ( dceřiná spolocnost bookingu ) 

0 Citovat

Mám podobnou zkušenost - vždycky, když se mi objevila výhodná nabídka "obchodního partnera", dalo se to za tu cenu najít na stránkách jiné agentury zprostředkující ubytování - Agoda, Zenhotels apod.

0 Citovat

Díky za odpověď. Tak jsem zjistil, že to ubytování nabízí Agoda a Booking to pouze zprostředkovává. Teď nevím jestli to koupit na Bookingu nebo přímo u Agody. 

0 Citovat

@Baníček - kup to tam, kde jsou pro tebe výhodnější podmínky;) žádná šméčka bych v tom nehledal...

0
17 reakcí