Zdravím, koupili jsme letenky na Mallorcu a od 27.12. do 9.1. Po celou dobu budeme mít auto.  Do 2.1. budeme u Palmy v Barcelu (kvůli silvestru a tak) a budeme objíždět Mallorcu (tipů je všude až až, ale pokud byste věděli třeba o nějakém TOP koktejl baru, nejlepší kávě nebo tak, tak sem s tím). A po tom 2.1. bychom rádi vyrazili trajektem na jiný ostrov trajektem. Menorcu nebo Ibizu. Kde toho je více k vidění? Nejde nám moc o pláže. Spíš hory, hrady, památky, jezera, prostě cokoli krásného a božího.  Upozorňuji, že jsme zrychlení, denně nachodíme klidně kolem 20km a nikde se dlouho nesekáme :)   Předem děkuji za tipy.  .

Mallorca - Ibiza - Menorca

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Zdravím, koupili jsme letenky na Mallorcu a od 27.12. do 9.1. Po celou dobu budeme mít auto. 

Do 2.1. budeme u Palmy v Barcelu (kvůli silvestru a tak) a budeme objíždět Mallorcu (tipů je všude až až, ale pokud byste věděli třeba o nějakém TOP koktejl baru, nejlepší kávě nebo tak, tak sem s tím).

A po tom 2.1. bychom rádi vyrazili trajektem na jiný ostrov trajektem. Menorcu nebo Ibizu. Kde toho je více k vidění? Nejde nám moc o pláže. Spíš hory, hrady, památky, jezera, prostě cokoli krásného a božího. 

Upozorňuji, že jsme zrychlení, denně nachodíme klidně kolem 20km a nikde se dlouho nesekáme :)

 

Předem děkuji za tipy.

0

Tak to radši zůstaňte na Mallorce. Ibizu neznám, ale na Menorce toho kromě pláží moc není. 

0 Citovat

Mallorca je asi 6x větší než Ibiza a Menorca. Plus má opravdu hory. Na Ibize má největší kopec necelých 500 metrů. Jezera nečekej, mají tam stěží potoky. Co dělat týden na Ibize v zimě úplně netuším, tak třeba na 2 dny a na jeden den navíc Formenteru. 

0
2 reakce