Ahoj, máte někdo zkušenost s maďarskými termály, kam vyrazit s většími dětmi, aby je to tam bavilo? Letovisek je tam spoustu, nevíme co vybrat. Případně i tipy na uybtování. Díky!  .

Maďarské termály s dětmi o podzimních prázdninách

Založila ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Ahoj, máte někdo zkušenost s maďarskými termály, kam vyrazit s většími dětmi, aby je to tam bavilo? Letovisek je tam spoustu, nevíme co vybrat. Případně i tipy na uybtování. Díky!

0

Vyzkoušeli jsme Buk, Sárvár a Zalakaros. Vzhledem k tomu, že venkovní hrací zóny už jsou zavřené nakonec jsme se vraceli nejraději do Sárváru. Lázně jsou relativně velké, dost bazénů i pár tobogánů na vyřádění. Do těch nejteplejších děti tuším do 14 let nesmí a hlídají to. Jídlo na místě vpoho a ubytování tolik, že těžko něco doporučit mimo Park Inn Sarvar, ale ten bude nejspíš obsazen. Počítejte se spoustou turistů z Česka, včetně jednodenních zájezdových autobusů. Jinak to vždy bylo super :-) 

0 Citovat

Hajduszonoszlo. Teplo i na konci září, velké množství bazénů a atrakcí, dobré jídlo, příjemné město.

https://www.hungarospa.hu/cz 

0 Citovat

Zdravím, já ještě můžu přidat odkaz na hledání ubytování, www.catchhotels.com.

 

0 Citovat

Děkuji za podrobné info. Sárvár je přes CK již vyprodaný, takže zkoušíme ještě booking. 

0 Citovat

V Sárváru nejlépe hotel Par Inn ,který je přímo spojený s lázněmi- zkusit i přímo přes jejich stránky. Ale jelikož bude venku již zavřeno ,tak uvnitř pro větší děti zas tolik atrakcí rozhodně není !

Větší děti rozhodně zaujmou tobogány a atrakce v Aquaworldu na okraji Budapešťi ,lze se ubytovat i přímo v přilehlém Resortu ,který je s Aquaworldem přímo propojen.

0
5 reakcí