Booking 10% cash back
Ahoj, když mi nějaká mladá pěkná holka pošle svoji nahou fotku do zprávy, budu moc vděčný. A když bude fakt pěkná, tak možná pošlu i slevu na Booking. A jestli nejste pěkný, tak mi můžete poslat aspoň kód, ať ho můžu posílat dál za obdržené fotky. Díky moc.
Edit: Už je pryč!
Ahoj, mám k dispozici další kód, využitelný do 14.9. Kdo by ho upotřebil ať napíše do zprávy. Kdo si první napíše, ten ho má.
Edit: kód už mám, děkuji za ochotu 👍 Ahoj, ráda bych pěkně poprosila, pokud máte někdo klidně i končící kod, obratem využiju na víkendový trip s dcerou do Stockholmu, budu moc ráda za poslání do zprávy, hezký den, Hanka
Ahoj, planujeme vylet ve skupine 8 lidi, kdybyste meli nevyuzity kupon a poslalali byste mi ho do sz, moc by nam to pomohlo. Diky, Eva
Jsem asi natvrdlej, ale můžu se zeptat, kde ten kód při rezervaci zadáváte? Nikde nemůžu na svým účtu na bookingu najít ani během rezervace nic, kam bych kód zadal...
Nebuď kuleváloš a přijdeš na to jistě sám. Nebo se ohlídni po jiných portálech, často se dají zajímavější ceny jinde.
Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky
Dobrý den.
Nenašel by prosím někdo promo kód pro můj následující výlet na maltu začátkem října. Nejlépe do soukromé zprávy. Moc děkuji
Ne, proč? Pořád tu žebrají jednodenní účty, tak jestli chtějí něco ušetřit, tak můžou něco zaplatit. Výhodný pro oba. I pro ně i pro toho, kdo dá kód.
Možná by šlo udělat víc různých témat: jedno třeba žebrající kódy zdarma a další pro lidi, co kód opravdu chtějí, protože jim ušetří i několik tisíc a chtějí za něj pár korun dát.