Booking 10% cash back
Ahoj kamarádi, cestovatelé, děkuji za cestopis do Říma. Jen mi není jasné, když si pořídím kartu Roma tourist, musím si ještě doukoupit skip in line, když nechci stát ve frontě na Vatikán.muzea?
Ahoj všichni, před týdnem jsem udala svůj kódík, že teď fakt nikam nepoletím. Ale samozřejmě že poletím a nový kód v nedohlednu :D Kdyby někdo měl, prosím do sz. Díky předem ;)
Ahojte,
budem dnes/zajtra objednávať ešte jedno drahšie ubytko a, samozrejme, kód žiadny… ak by mal niekto nazvyš, budem rád ak pošlete do správy.
Vďaka
Adam Pálka napsal(a):Ahojte,
budem dnes/zajtra objednávať ešte jedno drahšie ubytko a, samozrejme, kód žiadny… ak by mal niekto nazvyš, budem rád ak pošlete do správy.
Vďaka
U mňa stále aktuálne 🙈
Ahojte,
včera to nevyšlo, skúsim šťastie ešte dnes. Ak sa niekto nájde, budem veľmi vďačný 😇
Zdravim, nemel by prosim nekdo slevovy kod booking? Prosim o zaslani do zpravy, dekuji moc a hezky den vsem
Dobrý den všem. Prosím o laskavost v podobě kódu. Neměl by náhodou někdo? Pár jsem jich už rozdal a teď by se mi jeden hodil. Mockrát děkuji za ochotu.
hankaa napsal(a):Ahoj všichni, před týdnem jsem udala svůj kódík, že teď fakt nikam nepoletím. Ale samozřejmě že poletím a nový kód v nedohlednu :D Kdyby někdo měl, prosím do sz. Díky předem ;)
Hankaa jich tu rozdala opravdu dost pokud někdo máte pošlete jí určitě :)
Můžete prosím napsat aspon ze použito?:)
Měl by jeste někdo prosím kod, pls do SZ:)
Dekuji:)
Ten like u prispevku s kodem bych chapal jako pouzito. Ale treba jen ja. Jorgus, ty to tady nejak luxujes. Coz neni nic proti nicemu, ale das prispevek, cekas na kod, dostanes kod, smazes prispevek. Postup za par dnu zopakujes. Mazes proto, aby lide co laskave zaslou kod nevideli tvuj slevovy apetit? Nebo jen elegantnejsim zpusobem topujes trvajici poptavku?
Dělám ted hodně rezervaci, momentalne mam okolo 25 rezervaci a kdyz dostanu kod tak to smažu abych ti co byli případně přede mnou a nedostalo se na ne tak byli na "prvnim" miste;)
Ahoj,
momentálně mi Booking nic neposílá, tak pokud by někdo měl kód, tak ho rád využiji :-)
Díky
Kód do 1.5 - pouze do sz a 𝙖𝙠𝙩𝙞𝙫𝙣𝙞́𝙢 𝙘̌𝙞 "𝙨𝙩𝙖𝙧𝙚́ 𝙜𝙖𝙧𝙙𝙚̌" 𝙩𝙟. 𝙯𝙙𝙚 𝟱𝟬𝟬+ 𝙥𝙧̌𝙞́𝙨𝙥𝙚̌𝙫𝙠𝙪̊.
EDIT - stále volné tj. poslední možnost !
Zájemci sice jsou ,ale 𝙥𝙤𝙙𝙢𝙞́𝙣𝙠𝙮 𝙥𝙤𝙨𝙡𝙖́𝙣𝙞́ 𝙟𝙨𝙚𝙢 𝙟𝙖𝙨𝙣𝙚̌ 𝙣𝙖𝙥𝙨𝙖𝙡 tj. než to tu přenechat místním sběračům ,tak to raději nechám propadnout!
Jorgus napsal(a):ty rezervace nemáš určitě pro sebe, pokud to máš jako kšeft, není na místě tady pořád škemrat o kódy.Dělám ted hodně rezervaci, momentalne mam okolo 25 rezervaci a kdyz dostanu kod tak to smažu abych ti co byli případně přede mnou a nedostalo se na ne tak byli na "prvnim" miste;)
Mám k dispozici další kód pro aktivního člena 10% do dnešní půlnoci. Napište do SZ v případě zájmu. Budu potřebovat pak za cca 2-3 týdny taky jeden kód, tak snad se někdo podělí.
Edit: posláno
Dobrý den,neměl by nekdo nevyužitý booking, v minulosti jsem zde take daroval.Do SZ prosim případně, děkuju