Booking 10% cash back
Pro všechny kódulačné... Dívím se, že to tu ještě nepadlo, ale stále funguje kód 10%CREDIT. Funguje samozřejmě pouze jednou na účet, maximální hodnota cashbacku je 100 USD.
Ahoj. Prosim jeden kod, jestli nekdo nevyuzije, by se mi hodil. Dekuju do sz.
Edit: stale shanim.
Zdravím, kdyby měl náhodou někdo další nevyužitý kód, byl bych moc vděčný za nasdílení.
Díky :).
Opět mám k dispozici volný kód - využití do 8.6 !
Booking mě má nějak rád za poslední dva roky jedna rezervace ( v drtivé většině rezervuji přes výhodnější Agodu) a kód každou chvilku ..
Jako vždy za standartních podmínek : do sz ,aktivní uživatelé (přednost má stará garda) tj. 500 příspěvků plus.
Ostatní fakt nepište ! To to raději nechám propadnout než to tu dát místním sběračům !
romancient napsal(a):A funguje určite?10%CREDIT Pořád platí
Pri poslednej rezervácii som ho použil. Pri jeho zadaní do políčka pre kód sa síce tváril, že bude fungovať, ale po objednaní ani po skončení pobytu v booking peňaženke nie je nič (ani v očakávaných odmenách).
Dobrý den, máte někdo, prosím, volný kód na Booking, který byste mi poslali do zprávy? Také se snažím dávat, když mám. Děkuji!🙏
jery napsal(a):
Pri poslednej rezervácii som ho použil. Pri jeho zadaní do políčka pre kód sa síce tváril, že bude fungovať, ale po objednaní ani po skončení pobytu v booking peňaženke nie je nič (ani v očakávaných odmenách).
U me ok, ale sel pouze jednou na 1 ucet.
jery napsal(a):[citace="romancient"]
10%CREDIT Pořád platí
A funguje určite?
U mě to samé, při rezervaci se to tvářilo, že tam kód je, ale žádné potvrzení pak, nic v odměně, tak nevím. Použil jsem ho poprvé.
jery napsal(a):
mě 2 minuty po rezervaci mi přišel email, že do 14 dnů po skončení pobytu mi připíšou xy USD, takže asi dobrý