Booking 10% cash back

Založil před 4 lety Zagi_kemo ve fóru Vyhledávače hotelů

Pro všechny kódulačné... Dívím se, že to tu ještě nepadlo, ale stále funguje kód 10%CREDIT. Funguje samozřejmě pouze jednou na účet, maximální hodnota cashbacku je 100 USD.

0 Citovat

10% zpět v kreditech, max 2400 kč, do 3. 6.: YANKDCYADP

Napiš tady, pokud využiješ

3 Citovat

Děkuji za slevový kód

0 Citovat

Ahoj. Prosim jeden kod, jestli nekdo nevyuzije, by se mi hodil. Dekuju do sz.

Edit: stale shanim.

0 Citovat

Mandre: posilam.

1 Citovat

Ahoj, neměl by prosím někdo volný kód? :)

0 Citovat

A ten co jsem postoval jsi využil?

0 Citovat

Ano :)

0 Citovat

Ahoj, ak by mal niekto kód, budem veľmi vďačný 🙏 potrebujem zopár rezervácií do Kolumbie 

0 Citovat

Ahoj, prosím kdyby měl někdo nevyužitý kód, o zaslání do SZ. Moc díky!

0 Citovat

Zdravím, kdyby měl náhodou někdo další nevyužitý kód, byl bych moc vděčný za nasdílení.

Díky :).

0 Citovat

Opět mám k dispozici volný kód - využití do 8.6 !

Booking mě má nějak rád za poslední dva roky jedna rezervace ( v drtivé většině rezervuji přes výhodnější Agodu) a kód každou chvilku ..

Jako vždy za standartních podmínek : do sz ,aktivní uživatelé (přednost má stará garda) tj. 500 příspěvků plus.

Ostatní fakt nepište ! To to raději nechám propadnout než to tu dát místním sběračům !

1 Citovat

10% - BY7EC8B8FW

0 Citovat

Kód od Resa už je použitý. Prosím neměl by někdo nevyužitý kód k zaslání do SZ? Díky.

0 Citovat

TWYB2ZCX1B do dnešní půlnoci, já už to nestihnu ;) 

1 Citovat

BFUSE171E1 do zítřka, dejte vědět použití

1 Citovat

Ahoj, žádný kód už nefunguje. Pokud někdo má, poslal by mi prosím do zprávy? Moc děkuji!

0 Citovat

10%CREDIT Pořád platí 

0 Citovat

V9EVMD1P6Q

12% platný do půlnoci 

1 Citovat

romancient napsal(a):

10%CREDIT Pořád platí 

A funguje určite?

Pri poslednej rezervácii som ho použil. Pri jeho zadaní do políčka pre kód sa síce tváril, že bude fungovať, ale po objednaní ani po skončení pobytu v booking peňaženke nie je nič (ani v očakávaných odmenách).

0 Citovat

Dobrý den, máte někdo, prosím, volný kód na Booking, který byste mi poslali do zprávy? Také se snažím dávat, když mám. Děkuji!🙏

0 Citovat

jery napsal(a):

romancient napsal(a):

10%CREDIT Pořád platí 

A funguje určite?

Pri poslednej rezervácii som ho použil. Pri jeho zadaní do políčka pre kód sa síce tváril, že bude fungovať, ale po objednaní ani po skončení pobytu v booking peňaženke nie je nič (ani v očakávaných odmenách).

U me ok, ale sel pouze jednou na 1 ucet.

0 Citovat

jery napsal(a):

[citace="romancient"]

10%CREDIT Pořád platí 

A funguje určite?

U mě to samé, při rezervaci se to tvářilo, že tam kód je, ale žádné potvrzení pak, nic v odměně, tak nevím. Použil jsem ho poprvé.

0 Citovat

jery napsal(a):

romancient napsal(a):

10%CREDIT Pořád platí 

A funguje určite?

mě 2 minuty po rezervaci mi přišel email, že do 14 dnů po skončení pobytu mi připíšou xy USD, takže asi dobrý

0 Citovat

Jestli uz neni vycerpano pocet rezervaci, tusim 30tis.

0 Citovat