Booking 10% cash back
Jak ted zpracovavaji ty odmeny? Po skonceni pobytu neco pisou? ….mam to v cekajicich klasicky, takze nelze poznat, zda a kdy to prideli.
Inak cca 60dni.
Ak by mal niekto kod, tak by sa mi hodil. Maleho chcem zobrat do benesova na vlakovy festival :)
přijde mail, a mně teď naposledy i vcelku rychle - 13. den po skončení pobytu
Ahoj, mám kód platný do dnešní půlnoci (aspoň doufám, píšou že je platný do 3.7.). Kdo máte zájem tak SZ 😊
Edit: využito
Ahoj, nejak mi ten booking uz rok neposlal zadnych 10 procent. Asi az moc vyuzivam bookingu.
Kdyby nekdo nahodou mel a nevyuzije. Budu delat dalsi rezervaci, siknul by se. Dekuji
Ahoj, teď jsem si všimla že mám do dnešní půlnoci kód, třeba někdo ještě stihne využít: TFHXMD2TRE 😊
Ahoj, pokud by měl někdo volný kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky.
Edit: Uz jsem dostala, mockrat dekuju :-)
Ahoj, pokud by měl někdo volný kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky. Mimochodem, pokud někoho zajímá i srovnání bonusových kódů pro sázkové weby, doporučuji mrknout sem: https://cz-mostbet.com — dost užitečný přehled
Edit: Uz jsem dostala, mockrat dekuju :-)
Ahoj, pokud existuje nějaký kód, uvítali bychom ho. Díky
Prosím, kdyby měl někdo kód, tak pošlete do SZ, už jsme tady taky posílala a teď bych potřebovala. Díky.
Ahoj, neměl by prosím někdo volný kód na 10% slevu? Kdyžtak prosím o zaslání do SZ.
Popř. neposlal by mi někdo, prosím, odkaz na akci od ČSOB?
Moc děkuji!