Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Jak ted zpracovavaji ty odmeny? Po skonceni pobytu neco pisou? ….mam to v cekajicich klasicky, takze nelze poznat, zda a kdy to prideli.

0 Citovat

Dockaj casu jak hus klasu :)

0 Citovat

Inak cca 60dni.

Ak by mal niekto kod, tak by sa mi hodil. Maleho chcem zobrat do benesova na vlakovy festival :)

0 Citovat

Jasne, to jo, spis jestli jako prijde email, nebo co?

0 Citovat

přijde mail, a mně teď naposledy i vcelku rychle - 13. den po skončení pobytu

snimek-obrazovky-2025-06-29-214349.jpg

0 Citovat

Ahoj, kód do dnešní půlnoci. 

GPQQ8XEU9X

0 Citovat

Bohuzel uz mi to hlasi, ze kod je expirovany...

0 Citovat

Ahojte, posielam kód platný do zajtrajšej polnoci, snáď niekto využijete :-)

PGSRBDTCKV

1 Citovat

Adam Pálka: využito, děkuji.

1 Citovat

Ahoj, mám kód platný do dnešní půlnoci (aspoň doufám, píšou že je platný do 3.7.). Kdo máte zájem tak SZ 😊 

Edit: využito

1 Citovat

Ahoj, kdyby měl nekdo kod navíc a chtěl podarovat tak moc moc prosím do zprávy. :) 

0 Citovat

AGRY8GRSMY

cashback 10 %  k dispozícii do 05.07. 

1 Citovat

Ahoj, nejak mi ten booking uz rok neposlal zadnych 10 procent. Asi az moc vyuzivam bookingu.

Kdyby nekdo nahodou mel a nevyuzije. Budu delat dalsi rezervaci, siknul by se. Dekuji

0 Citovat

4UTXLMBXKN

0 Citovat

WNXLZ9VCSB do dnešní půlnoci

0 Citovat

Dakujem pouzite. Vlado

0 Citovat

BS364C9PLG na 100€…

0 Citovat

Ahoj, teď jsem si všimla že mám do dnešní půlnoci kód, třeba někdo ještě stihne využít: TFHXMD2TRE 😊 

0 Citovat

Ahoj neměl by někdo volný kód?

Předem dekuji

0 Citovat

Do dnešní půlnoci

M5SHDK3Y2T

0 Citovat

Ahoj, pokud by měl někdo volný kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky.

Edit: Uz jsem dostala, mockrat dekuju :-)

0 Citovat

Ahoj, pokud by měl někdo volný kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky. Mimochodem, pokud někoho zajímá i srovnání bonusových kódů pro sázkové weby, doporučuji mrknout sem: https://cz-mostbet.com — dost užitečný přehled

Edit: Uz jsem dostala, mockrat dekuju :-) 

Ahoj, pokud existuje nějaký kód, uvítali bychom ho. Díky

0 Citovat

Prosím, kdyby měl někdo kód, tak pošlete do SZ, už jsme tady taky posílala a teď bych potřebovala. Díky.

0 Citovat

Ahoj, měl by prosím někdo volný kod do SZ?:)

dekuji moc Jirka

0 Citovat

Ahoj, neměl by prosím někdo volný kód na 10% slevu? Kdyžtak prosím o zaslání do SZ.

Popř. neposlal by mi někdo, prosím, odkaz na akci od ČSOB? 

Moc děkuji!

0