Booking 10% cash back
Ahoj, rád bych zaplatil ubytování v Norsku a tak by se hodil kód na booking. Kdyby prosím někdo měl kod a neměl pro něj využití, tak prosím do soukromé zprávy. Děkuji
Kód na booking nemám, zato mám tip na ubytovanie zadarmo vo východonemeckom Gorlitzi v hosteli CVJM Peregrinus Herberge, adresa: 37 Langenstraße, 02826 Görlitz. Vstupný kód od vchodových dverí: 1486. Po navolení každej číslice počkajte na 2 žlté svetlá a voľte ďalšiu číslicu.
Prespať môžete na 3 gaučoch v spoločenskej miestnosti vľavo od vchodových dverí. Na ubytovanie choďte po 20:00. Spoločné záchody a sprchy sú voľne prístupné na 1. a 2. poschodí. Zamestnanec pripravujúci raňajky prichádza cca o 5:30. Napíšte do diskusie ak plánujete využiť, aby sa vás tam veľa nestretlo. Želám príjemný pobyt.
Prečo to tu dávam?
Cez booking.com som zarezervoval a booking.com stiahol 2 dni pred ubytovaním platbu za izbu pre 2 osoby na jednu noc. Od manažéra prostredníctvom booking.com prišla správa s informáciou o vstupnom kóde a o tom, kde budú umiestnené kľúče od izby. Na uvedenom mieste kľúče neboli, manažér na správy ani na telefonáty neodpovedal, tak sme museli prespať na gaučoch. Na polícii v Gorlitzi nám povedali, že nám nemôžu nijako pomôcť, je to občiansko-právny spor, a to polícia nerieši, a tak si to máme vybaviť s ubytovaním. Neuviedli ako. Tak si to presne podľa pokynov polície vybavujem týmto spôsobom. :-)
Proč kvůli tomu chodíš na policii (nesmysl) místo abys to řešil hned večer se zákaznickým servisem bookingu?
Ala, prečo si myslíš, že som to hneď večer po príchode neriešil aj so zákazníckym centrom bookingu? Samozrejme, že som im volal. Ale s takmer vybitým telefónom dlhý hovor nespravíš. A nabitie telefónu určitý čas trvá. A aj som chcel vyskúšať, ako zareaguje polícia. Pobyt na policajnej stanici a rozhovor s policajtom bola tiež zaujímavá skúsenosť. Raz mi polícia v takomto prípade pomohla.
Nakoniec nijak, lebo počas hovoru na booking sa mobil vybil úplne. A ďaľšie 2 telefóny boli na tom rovnako. (Keď celý deň používaš navigáciu, fotografuješ, hľadáš informácie na internete, batéria sa večer vybije.) Tak sme sa na to vykašlali, išli sme na políciu, potom na pivo, aby sme sa ukľudnili a zlapšila sa nám nálada. Booking veľa možností aj tak večer o 20:30 ponúknuť nemohol.
Takže na řešení s bookingem jsi se vyprdnul, protože víš, že booking s tím nic neudělá, a místo toho jdeš na policajty a myslíš si, že oni ti budou shánět majitele hostelu nebo co jako by měli asi policajti dělat. Booking v takovém případě například nabídne jiné ubytování ve srovnatelné kvalitě a případný rozdíl v ceně uhradí a pak si to vyřídí s tím původním ubytováním. Už jsem takhle podobnou situaci s bookingem řešila.
Nebola si tam, nevieš v akom sme boli rozpoložení, nepoznáš miestnu situáciu a napriek tomu robíš zo mňa hlupáka.
Od policajtov som chcel len potvrdenie pre booking, aby som mohol niečím argumentovať pre prípadné vrátenie platby, jednoducho som potreboval hodnoverného svedka. Prespať sa tam na jednu noc dalo, a tak som to neriešil.
Takže večer o pol deviatej, vybitý mobil, mobilný signál len na 2.poschodí, nebola tam zásuvka, zásuvka bola na prízemí v spoločenskej miestnosti, tam bol zase veľmi zlý signál. Okrem toho v meste bol voľný už len jeden hotel vo výrazne vyššej cenovej hladine oproti nášmu 67 eurovému. Ak by booking aj ponúkol ubytovanie v tom drahšom hoteli, koľko času by trvalo, kým by to booking vybavil a kým by sme prišli do toho hotela? A ako by sme hľadali hotel bez navigácie alebo zavolali taxi? Znovu pripomínam, jeden telefón vybitý úplne a zvyšné 2 takmer vybité. A teraz buď múdra.
Já si to rozpoložení dovedu představit docela dobře, taky už jsem v podobné situaci byla, v zimě, na Balkáně a s dítětem. Reaguju jen na to, co ty sám sem píšeš. Nejdřív jsi psal, že jsi od policajtů čekal pomoc (v dalším příspěvku že už ti jednou někde policajti v takové situaci pomohli) a dokonce, že podle pokynu policie tady uveřejňuješ přístupový kód do hostelu a navádíš lidi, aby tam chodili spát bez placení jak zloději, ale nic takového ti určitě policajti neporadili viď?
hugonovak napsal(a):Kód na booking nemám, zato mám tip na ubytovanie zadarmo vo východonemeckom Gorlitzi v hosteli CVJM Peregrinus Herberge, adresa: 37 Langenstraße, 02826 Görlitz. Vstupný kód od vchodových dverí: 1486. Po navolení každej číslice počkajte na 2 žlté svetlá a voľte ďalšiu číslicu.
Prespať môžete na 3 gaučoch v spoločenskej miestnosti vľavo od vchodových dverí. Na ubytovanie choďte po 20:00. Spoločné záchody a sprchy sú voľne prístupné na 1. a 2. poschodí. Zamestnanec pripravujúci raňajky prichádza cca o 5:30. Napíšte do diskusie ak plánujete využiť, aby sa vás tam veľa nestretlo. Želám príjemný pobyt.
Prečo to tu dávam?
Cez booking.com som zarezervoval a booking.com stiahol 2 dni pred ubytovaním platbu za izbu pre 2 osoby na jednu noc. Od manažéra prostredníctvom booking.com prišla správa s informáciou o vstupnom kóde a o tom, kde budú umiestnené kľúče od izby. Na uvedenom mieste kľúče neboli, manažér na správy ani na telefonáty neodpovedal, tak sme museli prespať na gaučoch. Na polícii v Gorlitzi nám povedali, že nám nemôžu nijako pomôcť, je to občiansko-právny spor, a to polícia nerieši, a tak si to máme vybaviť s ubytovaním. Neuviedli ako. Tak si to presne podľa pokynov polície vybavujem týmto spôsobom. :-)
Potom píšeš, žes vlastně chtěl jen vyzkoušet, jak budou policajti reagovat. A nakonec napíšeš, že jsi vlastně od policajtů chtěl jen potvrzení pro booking.
hugonovak napsal(a):Ala, prečo si myslíš, že som to hneď večer po príchode neriešil aj so zákazníckym centrom bookingu? Samozrejme, že som im volal. Ale s takmer vybitým telefónom dlhý hovor nespravíš. A nabitie telefónu určitý čas trvá. A aj som chcel vyskúšať, ako zareaguje polícia. Pobyt na policajnej stanici a rozhovor s policajtom bola tiež zaujímavá skúsenosť. Raz mi polícia v takomto prípade pomohla.
Ohledně bookingu nejdřív píšeš, žes to s nimi samozřejmě řešil a nakonec z toho vyleze, že ses na to vyprdnul, protože jsi měl vybitej mobil. A vlastně že i kdyby ti dal booking i jinej hotel, tak by ses do něj nedostal s vybitým mobilem. A že by to vlastně dlouho trvalo atd. atd., přitom jít na policajty, tam s nimi něco sepisovat a potom do hospody a celou tu dobu si nechat vybitý všechny mobily bylo vlastně OK.
A když chceš ode mě nějaký moudro, tak jelikož samozřejmě vím, že při celodenním používání se mobil vybije, tak s sebou vozím powerbanku.
Moderní telefon se během doslova pár minut nabije na desítky minut volání. Obzvlášť, když je úplně vybitej. Nebylo nutný trčet a volat ze společenské místnosti, kde byl slabý signál s kabelem u mobilu. Tipuju, že ty 3 telefony nebyly všechny starý Nokie 3310 atd.
To mi pripomína diskusiu vo vedľajšom vlákne, kde sa pani rozčuľuje, že mala problémy pri preberaní auta, keď nemala kreditku a kritizuje brokera za to, že sa mu nedalo dovolať. Moja otázka vo vlákne bola - a ak by ste sa aj dovolali, čo by ste od brokera chceli? Aby zmenil pravidlá požičovne?
Tu by som sa zase spýtal - Čo ste vlastne chceli od polície? Aké potvrdenie o čom? Polícia mala potvrdiť, že kľúče neboli na dohodnutom mieste?
V každom prípade by som asi navrhol vrátiť sa k pôvodnej téme tohto "žebracího vlákna" :D Sám teraz totiž potrebujem kód na booking :D
zdravim, ak by mal niekto aktivny kod na 10%, budem vdacny za SS. Idem bookovat ubytko za 1k+ eur, takze by som vyuzil plnych 100eur cashback a ten by som hned obratom vyuzil v oktobri na tenerife, diky
Ahoj, rovněž pokud by někdo měl prosím 10% cashback kod na Booking tak poprosím do zprávy.
Děkuji moc
Ondřej