Zdravím, tak měl bych ještě jeden dotaz. Snažil jsem se googlit co to dalo a to ohledně výletu na Vesuv. Dočetl jsem se, že se dá zaparkovat za 5 EUR a vzít si shuttle bus za 3 EUR nebo jít pěšky ke vstupu a zde si koupit lupeny. Ale narazil jsem na to, že je doporučení vše zarezervovat předem i když se to pořádně nikde nepíše. Našel jsem si parkování https://parkingsuvio.it/ a oficiální stránky, které mají vstupenky prodávat, ale zde nic není, zkusil jsem kontaktovat i je napřímo, ale čekám na odpověď https://vesuviopark.vivaticket.i...e=tl018218 Takže se jen zeptám, máte někdo nějaké aktuální doporučení z poslední doby? Děkuji předem.  .

Vesuv parkování a vstup

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Zdravím,

tak měl bych ještě jeden dotaz. Snažil jsem se googlit co to dalo a to ohledně výletu na Vesuv. Dočetl jsem se, že se dá zaparkovat za 5 EUR a vzít si shuttle bus za 3 EUR nebo jít pěšky ke vstupu a zde si koupit lupeny. Ale narazil jsem na to, že je doporučení vše zarezervovat předem i když se to pořádně nikde nepíše. Našel jsem si parkování https://parkingsuvio.it/ a oficiální stránky, které mají vstupenky prodávat, ale zde nic není, zkusil jsem kontaktovat i je napřímo, ale čekám na odpověď https://vesuviopark.vivaticket.i...e=tl018218

Takže se jen zeptám, máte někdo nějaké aktuální doporučení z poslední doby?

Děkuji předem.

0

Byli jsme tam loni a lístky byly vždy vyprodány na cca 3 dny dopředu (online nákup). Podle mě to vyblokovaly agentury pro své výlety. Takže pokud tam plánujete cestu v sezóně, řešila bych předem.

1 Citovat

Je potřeba koupit lístky předem přes oficiální stránky na konkrétní hodinu. Byla jsem v dubnu a týden dopředu už bylo na celý víkend všechno vyprodané, takže jsme tam nešli a nakonec jsem byla ráda, že jsem na ty lístky zapomněla a nestihla je koupit dřív, protože celé 3 dny ležel na vrcholu Vesuvu hustý mrak. Na konec srpna bude podle mě už vyprodáno. Oni tam nějak omezujou počet lidí, takže těch lístků moc není.

1 Citovat

Tady na těch stránkách je průvodce pro Vesuv, není potřeba se ptát na to, co je tam uvedeno.

2 Citovat

Zdravím, 

díky za info, tady mě to minulo a nějak jsem se proklikal až sem a je to https://vesuviopark.vivaticket.it/

Fajn den. 

0 Citovat

https://www.cestujlevne.com/pruv...anie/vesuv

 

0 Citovat

Zdravím,

ano vím, pak jsem to našel i tady, pardon.

Mějte se fajn.

0
6 reakcí