AKCE na ubytování u letiště v Praze (PRG)
Ahoj, do emailu mi přišel link na akční slevu na pobyt v sauna studiu u zastavky trolejbusu 59 na letiště. Standartně stoji studio 3180,-/noc, ale teď mají akci jen za 2480,- včetně malé snídaně a sauny.
posílám link: https://mailchi.mp/laznetom/finska
Tahle nabídka je určena zejména pro muže, kteří preferují jiné muže.
V té sauně bude opravdu horko...
Viděli jste ceny ubytování na letišti? Ty 3 hotely co tam mají mají ceny o pár stovek více :)
Ale tohle není na letišti, ale u metra Nádraží Veleslavín... A tam už je v okolí nabídka mnohem větší...
Pane Tomnacestach, nebo spíše pane Tomáši Becku, proč taková hloupá pohádka? Proč rovnou neřeknete, že je to váš byznys? Určitě by se dalo vymyslet něco lepšího.
Nechtěl by někdo spíše tuhle očividnou reklamu smazat? Zlatí AI boti...
Tomnacestach napsal(a):Holiday Inn 5 minut chůze od terminálu se dá celkem často sehnat okolo 2000 Kč /noc - osobně už vyzkoušeno V záloze je Krystal na Veleslavíně - standartně okolo 1500 Kč/nocViděli jste ceny ubytování na letišti? Ty 3 hotely co tam mají mají ceny o pár stovek více :)
Tome, chybí ti na webu viditelně uvedené IČO (to se případné kontrole líbit nebude). Původně jsem si myslel, že ti křivdí. Ale nakonec jsem IČO našel v PDFku VOP a podle jména vlastníka iča našel, že odpovídá Tomovi na cestách (jaksi na FB se chlubíš obojím).
Takže tahle reklama sem na fórum úplně asi nepatří a dalo se očekávat, že to tu nebude úplně cílovka. 2500 Kč na noc je na Česko dost. Nejsem milovník sauny, ale pozicování stylem "Dejte si 4 hodiny sauny před odletem" se asi bude míjet účinkem.
@brum: Tom je pan majitel, tak mu náleží plná provize... :-D
Trochu trapne no. Mohl si to predstavit jako vlastni byzys a akcni nabidku pro aktivni uzivatele CL. Nemuzu mluvit za nikoho jinyho, ale podle me by ti to tu admini nechali, kdyz to neni spam od nove registrovaneho uctu, ale od alespon trochu aktivniho clena..
Přesně proto jsem to udělal takto - akční nabídka to nyní je a proto jsem ji zde hodil do fóra :)
Vzhledem k tomu, že v PRG seženeš mnohdy 4 hvězdu, občas i 5 hvězdu, mimo exponované termíny už od 40 - 60 euro pro dva, je ta nabídka poměrně nekonkurenceschopná.
Za menší cenu máš i ubytování přímo v terminálu na letišti - Aerorooms.
Tomnacestach napsal(a):Přesně proto jsem to udělal takto - akční nabídka to nyní je a proto jsem ji zde hodil do fóra :)
Za mě jsi podvodník a lhář.
Sue Ellen Ewing napsal(a):Vzhledem k tomu, že v PRG seženeš mnohdy 4 hvězdu, občas i 5 hvězdu, mimo exponované termíny už od 40 - 60 euro pro dva, je ta nabídka poměrně nekonkurenceschopná.
Za menší cenu máš i ubytování přímo v terminálu na letišti - Aerorooms.
Strašně záleží ale máš pravdu :) mimo špičku třeba v termíny NE/PO apod je to vždy levnější, ale ne všechny hotely maji saunu či wellness v ceně. Aktuálně všechny hotely v Praze děljí akce, jelikož maji odliv američanů, kteří jim dělají značnou část tržeb a už jsem viděl i 5* HILTON za 2200,- :)
Zase na druhou stranu tyhle privátní sauny v Praze běžně stojí 1000 Kč+ na hodinu, takže 2500 na celou noc je celkem super cena. Pokud tedy chápu dobře, že je tam sauna přímo na pokoji. Akorát bych to tedy neinzeroval jako ubytování u letiště pro někoho, kdo chce přespat na ranní let, klientela pro tohle je úplně jiná.
Ano přesně tak ale máme zde klientelu jak na saunu pro 2-3 hodiny tak i na nočni pobyty a prave nas voli i zakaznici co cestuji rano letadlem, jelikož jsme na pomezí letiště a centra a ano sauna je přímo na pokoji mezi koupelnou a pokojem velká finská i s infrapanely a solným obrazem.
Tak když zákazníci volí, tak ať volí, určitě jsou obě strany spokojené a není důvod to plevelit tady.
Takže si to shrneme sauna je mimo pokoj což má každý čtvrtý hotel v Praze ,nástup až od 18:00 a malá snídaně zní také dosti zvláštně .. a to vše za "akčních" 2500 Kč
Já zrovna potřeboval něco v dosahu letiště koncem srpna a vzal jsem Krystal za 1350 Kč sice bez sauny ,ale s velkou snídaní ..
Vzhledem k tomu ,že i teď se dá v Praze v centru sehnat 4* lehce přes 2000 Kč ,tak opravdu na této "skvělé akci" nevidím nic co by mě mělo zaujmout a to přehlížím to jak to tu bylo lživě předloženo!
Děkuji všem zas názor :)
Akce to u nás je když si člověk porovná klasický ceník, každý hotel/ubytování přeci může mít akci to je stejně jako s letenkama - někdo udělá akci z 20k na 12K za to jiná aerolinka lítá celý rok za 13k :) - akce to je!
Tímto bych to uzavřel a přeji všem pěkné cestování, čus!
PS. Komentujte dál prosím, aspoň zůstane příspěvek nahoře a uvidí ho více lidí - i negativní reklama je stále reklama :)