Dobrý den,chci se zeptat,jaké máte zkušenosti s lístky na NHL?Jedu do NY koncem ledna a chci navštívit zápas NYR a NJD.Byl jste tam někdo na hokeji?Kupovali jste lístky až na místě nebo dopředu po netu?Popřípadě na jakých stránkách a jaké byli dodací lhůty.Dík za info. .

Jak koupit lístky na NHL

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

Dekuju za odpovědi. S tím Apple ID je to docela složité.. 😶...Doufám že si koupím americkou SIM kartou US internet a tady bez problémů otevřu apku TicketMaster. A u vchodu ukážu. Snad to půjde...

0 Citovat

Nič ti predsa nebráni ukázať lístok cez mobilný web :) Tak to aj oficiálne píšu.

0 Citovat

je možné, že vividseats mi ukazuje cenu o 50% nižší než přes ticketmaster? chci na NJ Devils

0 Citovat

Zdravim. Rád bych se poradil u zkušených borců přes návštěvy zápasů NHL a NBA. Během mého pobytu v NY bohužel není nic v Madison Square Garden. V úvahu přichází jen toto:

28.3.(30.3.) NBA, Brooklyn Nets v Barclays Center za 40$(44$)

26.3. NHL, NY Islanders v Nassau Coliseum (stará hala) za 20$

29.3.(28.3.), NHL Jersey Devils v Prudential Center za 21$(38$)

Proto bych se vás rád optal na nejlepší poměr cena/výkon. Nejde mi vůbec o to, že sleduju hokej. Tady mi jde o zážitek, chci se jen bavit. Mám za to, že obecně na NBA je mnohem lepší atmosféra než na NHL, proto bych šel asi na Brooklyn. Ve prospěch Islanders jde naopak nízká cena, ale zase mám zafixovanou chudou návštěvnost v malé hale a celkově nudu. Ale možná se pletu. Dokázal byste mi někdo s výběrem poradit? Diky moc

0 Citovat

Libor napsal(a):

29.3.(28.3.), NHL Jersey Devils v Prudential Center za 21$(38$)


Ja bych sel na Devils vs. PHI, to by mohlo byt zajimave s dobrou atmosferou.
0 Citovat

Já byl 30.října na zápase NJ proti Tampě Bay. Zápas byl super. Skončilo to 7:6 v prodloužení pro Tampu. Co se týká atmosféry, tak to bylo takový zvláštní. Moc se tam nefandí a spíš bučeli, protože NJ na tom nejsou moc dobře. A viděl jsem dost volných míst. 


Islanders oproti tomu mají dobrou sezonu, tak by ta atmosféra mohla být lepší.

0 Citovat

Mnohdy je to o náhodě, ale jak píše Paja, asi bych z těch dvou hokejů volil Islanders, kteří mají dobře rozjetou sezónu a je větší pravděpodobnost, že budou mít v březnu o co hrát. Naopak Devils můžou být v té době už bez možnosti postupu do play-off a to asi bude znát. Jinak já bych šel na NBA, na té jsem ještě nebyl, ale to je jen moje subjektivní volba. :)

Letos v březnu jsem byl na dvou zápasech NHL:

1) v MSG na Rangers-Penguins a tam bylo znát, že jednak tam bývá hodně turistů, takže logicky atmosféra nemůže být nic extra, a jednak na tom byli Rangers bídně v tabulce. Ale chtěl jsem samozřejmě na hokej v téhle ikonické hale.

2) o dva dny později jsem byl v Bostonu na Bruins-Rangers a tam to bylo jiné kafe. Atmosféra super a hlavně se musím pochlubit, že jsem chytil Pastrňákův hattrick, takže tam mi to asi nemohlo vyjít lépe. :)

A nebo si ještě udělej jednodenní výlet do Washingtonu (26.3. Capitals-Rangers) nebo Philadelphie (29.3. Flyers-Penguins). Přes den projdeš město a večer hokej. To budou lepší zápasy. Za Caps letos pálí Vrána, plus samozřejmě vidět Ovečkina není k zahození, zápas ve Philly je zase klasická Battle of Pennslyvania, to jsou odvěcí rivalové :)

Každopádně držím palce, ať dobře vybereš!

0 Citovat

Hezké sobotní odpoledne. Omlouvám se za dotaz, který zde již byl, komentáře přečtené mám, ale potřebovala bych se ujistit, že jsem to dobře pochopila. Jde o lístky koupené přes ticketmaster.com na NY Rangers na únor. Aplikace mi jako tady i ostatním stáhnout nejde, ale někdo zde psal, že před utkáním byly normálně na webu, když se přihlásil do profilu. Tam je v mém profilu vidím, pokud je otevřu, tak tam běhá sken jakoby s přípravou čárového kódu, ale hlásí to, že to není lístek. Pak už by tam ten platný čárový kód měl být, ano? Myslím těsně před zápasem. Děkuji za rady. Ráda bych se k lístkům dostala :-)

0 Citovat

Ahoj. Ano do MSG jsem to taky měl. Jak na Knicks tak i na rangers. Většinou to tam bývá 72 hodin před zápasem. 

1 Citovat

Přes Ticketmaster jsem měl lístky na Yankees, 3 dny před zápasem se objeví.

1 Citovat

Ke stazeni te aplikace, me nesel v USA stahnout Groupon (mimochodem docela zajimave slevy na jidlo, ubytovani apod) a to i kdyz jsem stal na Manhattanu a v telefonu jsem mel sim US T-Mobile. Proste aplikace nebyla dostupna pro mou zemi. Nakonec se mi to povedlo nainstalovat pres Apkpure. Je potreba napred naisntalovat to APKPure a pres nej pak dalsi aplikace - v podstate takovy alternativni Play Store

Tak treba tak pujde i ta TM appka, najit se tam da https://apkpure.com/search?q=ticketmaster

0 Citovat

Děkuji za reakce.

0 Citovat

Zdar, kupoval někdo lístky přes vividseats teď někdy? Jak je to s lístkem v mobilu. Píšou, že to posílají na mail. Není nějaké omezení pro ČR? Dík

0 Citovat

https://ticketnetwork.tp.st/ShVeIyXA prodává nové lístky i vstupenky uvolněné zpět do prodeje. Ceny vstupenek se velmi výrazně liší v závislosti na týmu, atraktivitě soupeře, dnu v týdnu i části sezóny.

0