má s nimi někdo zkušenost? aktuálně hledám ubytování v Dubaji a co mají na bookingu,agodě atd. např. za 20t. se snídaní tak tady to je za 12t. s polopenzí .. .

nacesty.cz

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

2 reakce

má s nimi někdo zkušenost?
aktuálně hledám ubytování v Dubaji a co mají na bookingu,agodě atd. např. za 20t. se snídaní tak tady to je za 12t. s polopenzí ..

0

Ahoj, ubytovával jsem se s nimi nedávno také v Dubaji v Atlantisu . Vše naprosto bez problému, po rezervaci ti zavolají jestli vše ok a informují tě, kdy ti pošlou voucher atd. Zapomněl jsem napsat číslo popisné a také opět zavolali a požádali o doplnění. Před odjezdem znovu zavolali, že je všechno ok smiley a voucher přišel cca týden před odjezdem na mojí druhou adresu, tak mně opět brnkli zdali jsem dostal voucher smiley takže za mě naprosté 1. Jsem zvyklý si zajišťovat vše sám, tady jsem však byl se službami až zaskočen, ale byl jsem si 100% jistý, že tam přijedu a bude to OK...

0 Citovat

Názor co s tím ?

bohužel Vám musíme předat informace, které jsme obdrželi přímo od pořadatele zájezdu Neckermann Reisen. Cestovní kancelář po přepočtení ceny rezervovaného zájezdu zjistila, že zájezd byl v rezervačním systému chybně naceněn a správná cena zájezdu činí 1406 EUR. (platil jsem 1114 EUR - 10.4)

Pořadatel se odvolává na paragraf §119 rakouského obč. zákoníku – odpůrčí právo, které umožňuje smlouvu uzavřenou v omylu zrušit.

Celou situaci jsme konzultovali s právním zástupcem, který nám bohužel potvrdil, že cestovní kancelář má na takovéto jednání právo. Hlavní důvod je ten, že se jedná o zahraniční produkt, který je nabízen zahraniční cestovní kanceláří a předmět plnění se odehrává v zahraničí, tudíž jsou na něj uplatňovány zákony dané země.

0
2 reakce