Ahoj, přilétám ve 12:50 do Kuala Lumpur (KUL) a v 20:50 mám zase odlet pryč. Chtěl bych navštívit hlavně Petronas Twin Towers, jde to za tu dobu stihnout? V kolik hodin nejpozději bych měl být zpět na letišti, abych nezmeškal let? A musím se starat o zavazadla, když jsem zakoupil všechny lety dohromady u Qatar Airways? Díky .

Krátká návštěva Kuala Lumpur

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Ahoj,

přilétám ve 12:50 do Kuala Lumpur (KUL) a v 20:50 mám zase odlet pryč. Chtěl bych navštívit hlavně Petronas Twin Towers, jde to za tu dobu stihnout? V kolik hodin nejpozději bych měl být zpět na letišti, abych nezmeškal let? A musím se starat o zavazadla, když jsem zakoupil všechny lety dohromady u Qatar Airways?

Díky

0

Záleží, co je to za den, kdy přilétáš. Dá se ale říct, že se na Petronas nepodíváš, protože lístky se kupují většinou den předem. Na pozdně odpolední a večerní hodiny bývá občas volno, Ty ale odlétáš ve 20.50, takže se Tě to z časových důvodů moc netýká. Na Petronas koukni zezdola a zajeď na TV věž Menara - je na kopečku, takže ještě výše, než samotné Twin Towers a je na ně odtud pěkný výhled smiley

0 Citovat

To je na zvážení, ale při ceně lístku za prohlídku a případného možného zpoždění příletu letadla (+ přesun do města v dopravní špičce a následně zpět, prohlídka taky něco zabere) bych do toho osobně nešel.

0 Citovat

Cesta z letiště KLIA k Petronas Twin Towers zabere tak 1 - 1,5 hodiny. Osobně bych prohlídku také nevolila. Vidět je z venku je také ohromný zážitek smiley

0 Citovat

V unoru jsme absolvovali s jeste kratsim prestupem. Z letiste jed vlakem KLIA expres na KL sentral (28 minut) za 350MYR jedna cesta. Jezdi kazdych 15 minut. Autobusem to trva skutecne hodku a vic.Tam presedni na metro a jed na stanici KLCC (kolem 2 MYR). Je to par zastavek. My to sli pesky, ale dost se propletas skrz viceproude silnice, tak je to docela ztrata casu. Zpatky uz jsme vyuzili radeji metro. Myslim, ze budes mit dost casu a podivas se nejen na Petronas. Pokud v KL jen presedas a budes mit palubni listky, tak se o zavazadla nestaras a staci Ti byt hodinu pred odletem na letisti.

0 Citovat

Neví někdo jestli je večer cca kolem 19:00 otevřena nějaká směnárna na KL Sentral?
Na letišti se mi moc měnit nechce kvůli nic moc kurzu ..

0 Citovat

Určitě bude. Měnil jsem ve směnárně za trafikou, hned ze začátku haly od autobusů, kurz fajn.

0
6 reakcí