Mate nekdo zkusenosti s spatne nacenenym hotelem pres Booking.com? Podarilo se mi zarezervovat hotel na Gold Cost na 6 noci za 60AUD... standard je 90AUD/noc... a ted mi pisou, ze se omlouvaji, bla, bla, bla... jsem tak nejak napul jestli akceptovat zruseni nebo se hadat. .

Booking.com - chybná cena

Založil ve fóru Tipy na ubytování

No nam takhle chteli po 6 tydnech od uzavreni smlouvy zvednout cenu za ubytovani (Dertour) a po par emailech s pravnickou retorikou nechali na puvodni cene (cca o 40% chteli vic nebo zrusit).

0 Citovat

To Libor S.: Ten tarif ale nebyl na první pohled chybový - ve stejné lokalitě bylo nabízeno ubytování se srovnatelnou cenou za poskytované služby, jen ne tak pěkné. Pronajímatelem je agentura sdružující desítky majitelů, nikoli jeden soukromník, který se chudák omylem uklepl o desetinnou čárku... A pokud mi oni mohou skrze booking nabídnout cenu, za kterou jsou ochotni mi ubytování pronajmout, proč já bych nemohla nabídnout cenu, kterou jsem ochotná zaplatit. Já to vnímám jako snahu se domluvit. Vlastně mi jde asi hlavně o jakýkoli vstřícný krok z jejich strany, a ne we're sorry, jak mi napsali...

6