Zdravím, je moje morální povinost sdílet svůj příběh. Hledal jsem spaní co nejblíže letiště v Caticlanu na Filipínách, kvůli brzkému ranímu odletu, jediné kde jsem našel, tak na Agodě, což byla moje první zkušenost s ní. Spaní jsem zarezervoval, systém to chtěl hned zaplatit, platbu jsem proto provedl ihned kartou. Na večer jsme pěkně přejeli loďkou z Boracaye a když jsme se šli za tmy na jistotu ubytovat, tak o naší rezervaci nikdo nevěděl a měli plno!!!! Systém Agody si strhl prachy a žádnej z těch prašivců se neobtěžoval se s tím zabývat!!!! Toto se nám třeba s bookingem v životě nestalo a to jsme přes ně řešily ubytování v mnoha státech na několika kontinentech!!! .

Agoda - zákeřné jednání !!!

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

Zatím nijak, komunikuji s Fraud Prevention Specialist, nejsem si jista zda nemá půlnoc,  má to status Čeká na ověření, These 2 bookings are not confirmed since we are still waiting for your documents for verifications. Thus no charge will be made as of yet.  However, if you wish to cancel no further actions are required. If you re-book with a different card, somehow the system will still request for documents for verification to process the booking.

Regards,
Fraud Prevention Specialist

0 Citovat

Tady je podstatné, zda je to požadavek Agody jako takové nebo předaný požadavek z ubytování přes Agodu (to beru jako pravděpodobnější).

0 Citovat

Nakonec to dobře dopadlo, neposlala jsem ani foto pasu ani karty ale srceryvný dopis s prosbou o radu a oni mě opět vrátili na whitelist a opravili status všech 4 rezervací na confirmed. Jak jsem se na blacklist dostala mi neřekli, ale podezírám kreditku od Hello

0 Citovat

Na Agode rezervuje pravidelne a casto, nikdy nebyl sebemensi problem. O podvodnem jednani z jejich strany bych nemluvil, spise naopak.

0 Citovat

Jestli má Agoda stejně nízké standardy nakládání s citlivým údaji zákazníků jako Booking.com, tak to jste jim mohla kartu poslat klidně vyfocenou z obou stran. Vyjde to nastejno.

0 Citovat

Jen doplním. 

Agoda je dceřina společnost bookingu. 

0 Citovat

Je to trochu jinak, Booking.com je v rámci holdingu sesterská společnost jako Agoda. Jen původní vlastník obou, tedy Priceline Group Inc. se přejmenoval v 2018 na Booking Holdings Inc. 

0 Citovat

Furt nechápu, proč se tvrdí, že je v Asii Agoda lepší než Bookig. Když sem hledal ubytování ve Vietnamu, Thajsku nebo Jižní Korei, nikdy to nebylo lepší nebo levnější. Výběr mi přišel stejný, jen se občas stalo, že hotel, který nebyl na Bookingu a byl jeden z kandidátů, byl na Agodě (což chápu), ale za úplný nesmysl.

0 Citovat

K té Asii, Booking.com už mi podruhé nabídl "partnerské řešení", tzn. přes genius účet na Bookingu vyjede nabídka s nižší cenou s tím, že celá transakce je v rukou Agody. Když to vezmete, většinou částku inkasují hned a upozorňují, že případné řešení reklamací nejde za Booking.com. V jednom případě jsem to vzal, ale zatím neodbydlel, tak uvidím v Japonsku v květnu..

0 Citovat

Agoda je zpravidla levnější nejen v Asii, ale i v Evropě.

0 Citovat

Půl roku mám objednaný pobyt  za 16500 s možností zrušení. Dnes 6 dní před odjezdem mi byla stržena platba 17900. Chápu že moje banka si nějakou tu korunu vezme navíc, ale tohle se mi zdálo hodně. Na můj dotaz proč pobyt v ceně 726 USD si zaúčtovali za 696 euro opakovali stále to své, že v době objednání stál pobyt 691 euro. Tohle nechápu, jelikož vždy, jak při objednání, tak i při správě rezervace byla uváděna částka pouze v CZK. Pouze dnes v noci mi bylo oznámeno že mi strhnou 726USD a ráno už byla provedene transakce za 17901CZK  (696 euro). Přitom na jejich stránkách jiné pobyty v cene 727USD stojí při zadání měny Euro 660. Takže človíčku z jaké ceny si vybereš??? Nevím zda má někdo podobné zkušenosti. Tohle byla moje první rezervace u Agody. Naštěstí jsem měl zadarmo storno ještě dva dni a pobyt jsem zrušil. Nový pobyt za stejnou cenu ale ze slevou 10% se mi nakonec povedlo objednat přes Booking. Takže na Agodu se už neobrátím. 

0 Citovat

Tak tohle je celkem normální, že je tam nějakej rozdíl kurzu, to neni vina Agody. Navíc při rezervaci se dá zaškrtnout, jestli člověk chce stáhnout z karty v EUR nebo CZK. 

0 Citovat

Já mohu doporučit http://hespac.com/agoda.htm využívám pravidelně a je to úžasný společník pro cestovatele a nikdy s ním nebyl problém. Dotěď jsem využívala ubytování, která nabízela možnost "free cancelation-pay later". 

0 Citovat

@bathshebasims

 To musíš spamovat a otvírat staré vlákna i tady?
0 Citovat

O víkendu jsem přes Agodu rezervoval  pobyt v Praze pro rodinu s "17-letým dítětem". Byla to nevratná objednávka.

Po zaplacení jsem na potvzení objevil, že  systém  potvrdil 8 leté dítě. Po jednom mailu jsem dnes byl informován, že částku bude vrácena.

Agoda mohu doporučit.

 

0 Citovat

Včera mě pobavila mystifikace s datem bezplatného zrušení. Na stránce s ubytováním bylo datum 28. 9., ale po kliknutí na Rezervovat už Agoda uváděla 26. 9., takže obezřetnost je na místě.

0 Citovat

Za poslední dva roky mám s Agodou 40 rezervací, za pět let možná 100, nevím. Ubytování rezervuji výhradně přes ně, mám status VIP platinum a ještě nikde jsem levnější nenašel. Problém jsem měl jen jednou, asi před dvěma měsíci. V Berlíně jsem si přes Agodu zarezervoval hotel a když jsem napsal na hotel, který chci pokoj, odepsali mi, že už dva týdny s Agodou nespolupracují a rezervace není platná. Po telefonátu na Agodu, do čtvrt hodiny email s nabídkou vrácení celé částky + 10% navíc v kreditu platném půl roku. Řekl bych velmi slušné jednání. 

0 Citovat

Petr St napsal(a):

Za poslední dva roky mám s Agodou 40 rezervací, za pět let možná 100, nevím. Ubytování rezervuji výhradně přes ně, mám status VIP platinum a ještě nikde jsem levnější nenašel. Problém jsem měl jen jednou, asi před dvěma měsíci. V Berlíně jsem si přes Agodu zarezervoval hotel a když jsem napsal na hotel, který chci pokoj, odepsali mi, že už dva týdny s Agodou nespolupracují a rezervace není platná. Po telefonátu na Agodu, do čtvrt hodiny email s nabídkou vrácení celé částky + 10% navíc v kreditu platném půl roku. Řekl bych velmi slušné jednání. 

No slušné jednání... to by bylo, kdyby Tě kontaktovali sami. Kdybys nekontaktoval ten hotel, tak by ses asi pak hodně divil při check-inu 🙂

0 Citovat

@Dog: necituj příspěvek, na který bezprostředně reaguješ. Zapleveluješ tím zbytečně diskusi.

0 Citovat

@Dog

Tak možná by mně kontaktovali, těžko říci. Rezervoval jsem hotel na Agodě a hned psal na hotel, odpověď přišla za chvíli, celé to byla otázka půl hodiny a já odjížděl až za dva dny. 

0 Citovat

Za me Agoda celkem fajn, akorat predminuly  vikend v Krakove jsem mel rezervaci v apartmanu, na potvrzeni bez kontaktu. Kdyz jsem prijel, dum s 30 byty a kontakt na Agoda jsem na webu nenasel . Po 20-ti minutach jsem vygooglil telefonni  cislo, kam  jsem se napotreti dovolal Indovi, ale nakonec vse dobre dooadlo, rekl mi telefon na majitele a dobry. Tady je to cislo, kdy by nekdo treba  potreboval, funguje :)

+44 (0) 20 3027 7900

0 Citovat

Bič boží - mkrjpča napsal(a):

pres agodu mam desitky rezervaci a vse bez problemu.  uz po uvodni vete "je mou moralni povinnosti" vidim problem v pisateli, nikoliv v agode.

Já mám z Agodou špatnou zkušenost.Objednala jsem ubytování v Dubaji v hodnotě 40000Kč.Agoda ubytovánívneuhradila,musela jsem zaplatit znovu,ale už 49000Kč.Jsem v kontaktu s hotelem,který se též sbaží celou věc vyřešit.Dostala jsem kopii emailu.Ubytování totiž vůbec nezprostředkovala Agoda ale Hotelbeds,u kterého jsem si nic neobjednala.Můj problém teď řeší banka.Taky by mě zajímalo,jak jdou lidé v kontaktu s Agodou,když nikde na ně není kontakt.

0 Citovat

+44 (0) 20 3027 7900

ale taky mi to trvalo, než jsem to vygooglil na nějakém anglickém fóru....

0 Citovat

https://agoda.pissedconsumer.com...rvice.html

Rakouské číslo vyzkoušeno. 

0