Agoda
já mám teda jedinou zkušenost a hned špatnou.
na krétě jsem přes ně vzal 1 noc v hotelu, protože to měli o 5€ levnější něž booking.
psali, že cena je finální a zahrnuje všechny poplatky, přesto v hotelu jsem musel doplatit dalších 5€, jinak by mně neubytovali.
pak to ubytko bylo navíc hrozný, tak jsem psal zprávu na agodu, nikdo se neozval (už měsíc).
zatímco na bookingu je i české číslo, kam se dá zavolat, na agodu jsem se nedokázal nikdy spojit na živého člověka. ani chat, ani telefon.
no byla to ta taxa, ale jednak to nebývá vždy zvlášť - konkrétně teď v červnu jsme se přesouvali po krétě, na bookingu jsem měl asi 8 ubytování, u 6 byla taxa v ceně, u dvou nebyla. z toho jednou to bylo transparentně popsáno, že cena není kompletní a na místě bude třeba doplatit, u druhého to nebylo, tak jsme to platit odmítli a nebyl problém.
Agoda ale měla uvedeno, že cena je kompletní včetně všech poplatků, a pak to přesto chtěli na místě tvrdě vyžadovali, a agoda neodpovídala, ani do teď. Jasně, nejde o pár euro, ale spíš o princip, nesnáším tady ty pokusy o ojebávky.
Štve to, ale resit 5€? To se nikomu nevyplatí z časového hlediska.
Vetsinou to teda chteji na konci pobytu, jednou jsem to nezaplatila v Portugalsku, chteli 30€ a tez Booking mel uvedeno vc. tax. Takze to neni Agodou, spis to zkousi ubytovatel, si privydelat.
Nebylo to rezervované už před delší dobou? Ty pobytové poplatky vzrostly v Řecku výrazně od letoška.
To se mi stalo s Agodou v Itálii, radili neplatit, ale ubytovatel na tom nemilosrdně trval.
Mandre napsal(a): Štve to, ale resit 5€? To se nikomu nevyplatí z časového hlediska.
To mi povídej, jasně že máš pravdu a nejjednodušší by bylo hodit to hned za hlavu. Ale nějak mi to nešlo, i bez toho poplatku to bylo naše nejdražší ubytko na krétě, půlhodiny to řešila paní na recepci s nějakou supervizorkou, pak nám kvůli tomu ještě zavřeli bazén (kvůli kterému (a poloze u letiště) jsme tohle drahé ubytko vlastně vybrali), takže ve výsledku mi to vůbec nestálo zato a hlavně mi to tak moc zkazilo náladu, takže až do odletu se mnou vůbec nebyla řeč a vymýšlel jsem jen, jak se "tomu zlému hotelu" pomstít :D
Recenzema ...na googlu??? někdo stále nechápe, zákazník náš pán, zejména zaměstnanci, to se ví. Já mám radši pronájmy domků a apartmánů, kde je přímo majitel zainteresovaný, tomu to nestojí za špatnou recenzi, většinou.....i když jednou na mě házel jeden na AirBnb hnuj, přitom já mu napsala hezkou recenzi :-)))), to taky nase...