Čaute,chceme dva páry na 3 dny někde vypadnout. Máme na to od pátku noci do pondělí do večera. Byli bychom ochotní autem i 400km třeba dojet. Bydlíme v Ostravě. Moc prosíme o nějaké tipy. Termály třeba nemají moc smysl a nejsme jen na to město. Uplně idealně bychom chtěli třeba : jeden den vidět pěkné město, jeden den se někde vyvalit u místního jezera/nádrže/velkého koupáku a třeba jeden den nějaká provházka nebo tak. Nějaký fajn tip ? Soukromý tip ? Doporučení ? Díky za odepsání a jelikož léto je úporné, dovču máme až v říjnu tak si takhle chceme na chvíli vorazit. .

3 dny kolem čr konec července

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Čaute,

chceme dva páry na 3 dny někde vypadnout. Máme na to od pátku noci do pondělí do večera. Byli bychom ochotní autem i 400km třeba dojet. Bydlíme v Ostravě.

Moc prosíme o nějaké tipy.

Termály třeba nemají moc smysl a nejsme jen na to město.

Uplně idealně bychom chtěli třeba : jeden den vidět pěkné město, jeden den se někde vyvalit u místního jezera/nádrže/velkého koupáku a třeba jeden den nějaká provházka nebo tak.

Nějaký fajn tip ? Soukromý tip ? Doporučení ?

Díky za odepsání a jelikož léto je úporné, dovču máme až v říjnu tak si takhle chceme na chvíli vorazit.

0

co třeba Jižní Čechy? Telč (i když to je myslím ještě Vysočina), Třeboň, Český Krumlov, Šumava. Na druhé straně třeba Olomouc, Luhačovice, Beskydy.

0 Citovat

My jsme tak absolvovali Vídeň + Neziderské jezero, mezitím se cestou dá zastavit v Laxenburgu, Lorettu, Eisenstadtu... navštívit Sopron... moc prima. Jestli jste cyklisti, tak tím spíš - vzít kola i do Vídně, nemá to chybu.

EDIT: Pardon, přehlídl jsem ČR v nadpisu...

0 Citovat

já jsem to formuloval asi trošku nešťastně. Ono to KOLEM čr mělo být právě že ty tipy na lehké zahraničí. SVK, HUN, PLN, AUT a tak :-) těch 400km radius třeba :)

0 Citovat

Loni jsme odjížděli ze stejne lokality jako ty z FM. Jeli jsme směr Liberec, moc pěkné město, dali jsme si Ještěd a oběd uvnitř. Dále malou zoo (bíle tygry, přal jsem si je vidět), Prachovské skaly, jeden den Babylon jen ze zajimavosti, plus po cestě jsou Trosky a Hruba skála, kde už jsem v minulosti byl.

Cesta autem asi 4 hodiny, přes Mohelnici.

0
4 reakce