Vaše zkušeností s tímto prodejcem. .

Booking.com

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Ano. Kredit se nahraje do penezenky s puvodni platnosti.

0 Citovat

Ahoj,

Jde Vam v aplikaci tlačítko "přidat promo kod"? Ja ho tam sice mam, ale pri kliku na nej se nic neděje..děje se to posledni tyden

0 Citovat

Ahoj. Tak potvrzuji stejný problém s přidáním promo kodu v app.

0 Citovat

Tak ženě přišel kód. Haleluja! Chci ho ale teď použít v app a potvrzuji. Nefunguje proklik na "přidat promo kód"

0 Citovat

Kód mi šel v aplikaci zadat 

0 Citovat

Mne funguje.

0 Citovat

Tak dobré je, že mi kód jde vložit (a aktivuje se) po přihlášení přes web. 

0 Citovat

pres web to porad jde nastesti. Mimochodem prestala fungovat sleva pres Midlle East..resp v palikaci se mi nacte ze jste aktivovali slevu ale u jednotlivych ubytek se neukazuje..

0 Citovat

-- Jorgus, přes web mi to jede taky, ale cena je tam prakticky po slevě stejná, jako cena (sleva) v aplikaci pro Genius 3.

0 Citovat

Já nějak už nemůžu najít slevy přes odkaz v ČSOB Premium KK, i když pořád píší až 10%.

0 Citovat

Je třeba najet do appky, na karty, na KK Mastercard, na výhody karty  Mastercard a kliknout na šipku zobrazit další výhody a objeví se proklik na Booking -10%. Stále to funguje, stále to používám.

0 Citovat

Postup samozřejmě znám. Můžete někdo zkusit hotel & spa czarny groń 4-6.3.jestli tam ta sleva bude? Dík.

0 Citovat

Takovej hotel zkus přímo. Bude to pravděpodobně levnější jak Booking. 

0 Citovat

tramin napsal(a):

Postup samozřejmě znám. Můžete někdo zkusit hotel & spa czarny groń 4-6.3.jestli tam ta sleva bude? Dík.

Zkusila jsem a ukazuje mi to kredity zpět v hodnotě 508 Kč.

Doufám, že se celou dobu bavíme o tom samém. Slevu už to nedává dávno, jen kredity zpět do peněženky bookingu.

0 Citovat

No a mě nic...

0 Citovat

Tak novinka od ČSOB, samozřejmě špatná, od 1.1.2026 už nebude sleva/kredit 10%, ale jen 4%.

0 Citovat

Mě dnes přes proklik KK nešel vložit kód na 10%.

0 Citovat

Mám nový zážitek, napsal jsem hodně negativní recenzi na jedno ubytovánív září na Skiathosu. Majitelnka prolhaná podvodnice. No a po dvou měsících mi přišla dnes sms, její drzost je neskutečná. Přemýšlím jakou udělá tu legal action :-) A taky přemýšlím co se mohlo od září změnit, jestli ji booking vypověděl smlouvu? Kadžopádně jim to zkusím nějak přeposlat aby řeč nestála

krava-skiathos.jpg

0 Citovat

vsak posli ubytko s linkom na Google Maps a mozme sa tu realizovat v Reviews :D

3 Citovat

Stačí dočíst sms do konce a pak použít Google.

0 Citovat

je to tohle. jinak jsme dostalo jeden pokoj kde bylo kolem postele tak metr místa, výhled do zdi. asi půl kilometru od moře. Nejsem si jist jestli to jde na malách najít.

https://www.booking.com/Share-cGd120

Každopádně tam paní ještě prodává zmrzlinu a to je další ojeb, se jí ptám kolik stojí kopeček, ona, že se uvidí. Směje se jak největší kámoška a pak dva kopečky 8,50. Tam na turistický třídě stála nejdražší zmrzlina asi 6.60.. A hádat se s ní byla věc, to přepne do módu uječená cikánka. 

0 Citovat

Richard _4 napsal(a):

Stačí dočíst sms do konce a pak použít Google.

pre istotu

0 Citovat

To je daň za hloupost a ježdění do profláknutých turistických destinací. 

1 Citovat

což úplně luxusní blábol, podobné šmejdy může člověk potkat vude.

Normální ubytování jsme měli úplně supr. Tohle byla noc navíc když nám nepřiletělo letadlo, bylo to narychlo abychom vůbec něco sehnali.

3 Citovat

Ahmad Masúd napsal(a):

To je daň za hloupost a ježdění do profláknutých turistických destinací. 

Jaká hloupost? Proč by člověk měl automaticky předpokládat, že popis ubytování neodpovídá realitě? S profláknutou destinací to nemá nic společného.

6