já jsem zvyklý, že jejich apartmán je často jedna místnost kde je kuchyňský kout.
Ale tohle byl čistý podvod, ten jsem popsal v hodnocení a paní se to evidentně dotklo. No tnul jsem asi tak říkajíc do živého :) Byl jsem tak nasranej, že jsem to napsal česky abych své pocity vyjádřil lépěji.
no to nejde, imho je to součástí jejího ojebu. Musí jí člověk zavolat, ona ho naviguje do cukrárny a pak ho odešle kam se jí hodí. prostě ojeb od začátku do konce.
Věřím, že i nějaký apartmán má ale ne každý ho dostane :)
Ale ono už tam bylo, četl jsem ho cca předevčírem a označil jsem ho jako užitečné (už bylo označeno od více lidí). Teď už tam ale není, prostě zmizelo. Majitelka si zřejmě stěžovala tak to smázli.
nesmázli, je tam jen není viditelné. Ona probíhá kmunikace mezi mnou a bookingem. Já jim posílal její sms ale nějak vypadla z mailu tak jsem to tam poslal znovu. A už o ní fakt nechci v životě slyšet :-/
Tak mi z bookingu volali, probrali jsme to a prý to předají na nějaké bezpečnostní oddělení. A řekla mi paní ať zkusím Skopelos, že se tam točila nějaka mama mia nebo co :)
Tvl to je tyjátr kvůli jedné špatné recenzi .. Od toho snad ty recenze jsou to to můžou rovnou zrušit ,když se jim špatné nehodí do krámu ,už se ani nedivím ,že někdy jsou recenze na Bookingu lepší než na Google či Tripadvisoru.
Jinak za mě apartmánům a malým penziónkům se na Bookingu plošně vyhnout ,jak je tam napsáno : "Provozováno soukromým hostitelem" ,tak to smrdí ..
Dvojitá platba: čau stalo se už také někomu, že si Booking stáhne platbu (klidně i před uplynutí lhůty storna zdarma!) a hotelu to neoznámí! Mně už dvakrát. Bacha na to.
Jinak za mě apartmánům a malým penziónkům se na Bookingu plošně vyhnout ,jak je tam napsáno : "Provozováno soukromým hostitelem" ,tak to smrdí ..
Úplně bych asi apartmány en bloc nezavrhoval, třeba letos jsme zkusili dvakrát na Balkáně (Albánie, Srbsko), pokaždé vřelý, rodinný přístup, výborná domácí kuchyně za pár drobných, starostlivost domácích, když jsme se večer nevraceli, prostě pohodový pobyt...