Caute, posledny vikend som si spravil taky expresny vylet zo Sofie pozriet Buzludzu a Veliko Tarnovo a cestou naspät sa zastavit v jaskyni Devetaska. Celkove naklady nizke, letenky za 20, auto na dva dni za 25 + 10 poistka od AXA na zero excess. Poziciaval som v Interrent, ktory ma spolupracu s Europcar a vyuziva ich okienko na terminali 1. Blokacia iba 200€.Presiel som dokopy nieco okolo 650km, co bolo na vikend trochu prestrelene, ale zase nic co by sa nedalo prezit.https://romanherda.com/category/...rsko-2018/ .

Vikendove Bulharsko

Založil ve fóru Cestopisy

4 reakce

Caute, posledny vikend som si spravil taky expresny vylet zo Sofie pozriet Buzludzu a Veliko Tarnovo a cestou naspät sa zastavit v jaskyni Devetaska.


Celkove naklady nizke, letenky za 20, auto na dva dni za 25 + 10 poistka od AXA na zero excess. Poziciaval som v Interrent, ktory ma spolupracu s Europcar a vyuziva ich okienko na terminali 1. Blokacia iba 200€.


Presiel som dokopy nieco okolo 650km, co bolo na vikend trochu prestrelene, ale zase nic co by sa nedalo prezit.


https://romanherda.com/category/...rsko-2018/

0

Super, díky za zpříjemnění snídaně:-) Tvoje cestopisy ve mně vždy probudí zájem o místa, kam bych asi normálně nejel...

0 Citovat

Díky za příjemné čtení!

0 Citovat

Ahoj, dotaz. Jsou v Bulharsku vidět nějaké ryby u pobřeží? Jedeme v srpnu do Svatého Konstantinu na klidnou pláž, tak mě zajímá jestli má smysl s sebou vůbec brát brýle a šnorchl nebo tam nic neuvidím. Díky.

0 Citovat

Ahoj. Mas štěstí. Jsou tam. Záleží ale na datumu. Nejčastěji připlouvá 17.8 do 21.8 někdy u západu slunce ale díky globálnímu oteplování jsou vidět někdy už 16.8 po 21:00. Výbavu radši vemte

0
4 reakce