Zdravim vospolok. Tak mam za sebou prvy novomanzelsky vylet. Macedonsko znovu nesklamalo a okolie Ohridu sa vyrovna kadejakym primorskym destinaciam :)http://tonicove.sk/predlzeny-vik...om-jazere/Naklady:Letenky cca 25 euro osobaAuto 80 euro na 4 dni (externa poistka cez icarhireinsurance)Benzin asi tak 60 euro, myto max 5 euroubytko Ohrid 15 euro (s Airbnb kuponom, inak okolo 100e na tri noci)ubytko budapest 32 eurodeluxe olovrant v Tikvesi za cca 25 euro pre dvoch, inak sopske salaty okolo 1,5-2 eura, pljeskavice podobneaquapark cca 11 euro .

Predlzeny vikend v okoli Ohridu

Založil ve fóru Cestopisy

9 reakcí

Zdravim vospolok. Tak mam za sebou prvy novomanzelsky vylet. Macedonsko znovu nesklamalo a okolie Ohridu sa vyrovna kadejakym primorskym destinaciam :)

http://tonicove.sk/predlzeny-vik...om-jazere/


Naklady:

Letenky cca 25 euro osoba

Auto 80 euro na 4 dni (externa poistka cez icarhireinsurance)

Benzin asi tak 60 euro, myto max 5 euro

ubytko Ohrid 15 euro (s Airbnb kuponom, inak okolo 100e na tri noci)

ubytko budapest 32 euro

deluxe olovrant v Tikvesi za cca 25 euro pre dvoch, inak sopske salaty okolo 1,5-2 eura, pljeskavice podobne

aquapark cca 11 euro




0

Kdyz to byl prvni novomanzelsky, take jsi mohl pustit nejake  insider infos:-) Tohle uz zname...

0 Citovat

ach, deluxe, buduci rok (ak wizz da a linka vydrzi) asi spravim copy paste

0 Citovat

Zrovna jsem si cestou k obědu říkal že si dlouho nikde nebyl. Pochop, nic mi do tebe není, ale takový cestopis k obědu vždycky potěší ;)

0 Citovat

Copy paste aj ja plánujem, ale radšej namiesto Budapešti aspoň jednu cestu Viedeň-Ohrid

0 Citovat

Tak teraz sa neviem rozhodnut, ci dalsi rok dorazim juh Albanska s odletom z Korfu, alebo to zahnem do Macedonska s odletom z Ohridu ... ten balkan tam je cosi uzasne :)

0 Citovat

ale tak preco nie oboje :) Vieden - Ohrid, odtial po zemi cez Naum, alebo Strugu do Albanie a uz juh Albanska ..stacia 2-3 dni naviac

0 Citovat

Rad by som este splav na rieke Lumi v okoli Elbasanu, potom Vlore az Sarande a z Korfu domov, ale teoreticky by to slo spravit aj z Macedonskej strany Ohridu, len ktohovie ako to je tam so spojmi, ci nie je nutne ist najprv do Tirany (kde sa uz 3x vracat nechcem). Uvidime co nam na jun nadeli Wizz  :)

0 Citovat

Pěkný cestopis :) Třeba příští rok napodobím. Jen to bude chtít půjčit si auto :D

0 Citovat

ale vies co, ked sme boli pred 5 rokmi, tak sme to dali MHDckou a auto si pozicali len na den v Ohride aby sme si Matizom presli 4 bulovia sto kilovi ten priesmyk Galicica :)

0
9 reakcí