Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Barney Flyer napsal(a):

BTS končí jen s určitými bankami. Mě se tam také ptali u koho mám kartu vydanou. Jelikož třeba zlatá RB je vstup gratis jen u karet vydaných v ČR.

BTS končí s Mastercard. Leda že by to nějaká banka platila extra, jako třeba Erste platí všechny vstupy do MC lounge na T1, přestože už vydává jen VISA.

Konkrétně karet RB se to taky týká.

https://www.rb.cz/osobni/ucty/sl...ffset=item

0 Citovat

Já byl v SAW v obou, neviděl jsem rozdíl ani ve vzhledu té místnosti, jsou jak přes kopírák :D  

A Bratislava je (resp. byla) proti tomu standartní průměrnej salonek.. panini a chlast neomezeně, i pár dalších věcí co se daly... V SAW šťáva s vodou, čaj a nějaký zbytky studeného kuskusu když máte štěstí :D  Bez alkoholu, masa nebo aspoň perlivých nealko nápojů. Ale možná sem chytl jen peak times.

0 Citovat

Máš pravdu v SAW jsou ty salónky skoro stejný a většinou skoro stejně narvaný. Jediný rozdíl je, že v jednom si můžeš načepovat pivo sám a ve druhým si o něj musíš říct na baru. 

0 Citovat

@puketapu v jakém mohu pivo sám? Dík

0 Citovat

Víno (bílé, růžové, červené - jeden druh od každého) je volně dostupné v obou. Pokud ho tedy stíhají doplňovat.

0 Citovat

Ala napsal(a):

"10 plateb kartou, coz je celkem vopruz"
"podminky jsou celkem mirne (prijem na ucet 15k mesicne a 5 plateb kartou)"

Takže příjem a 5 plateb jsou mírné podmínky, ale jen deset plateb je opruz? To je zajímavá logika :-)

0 Citovat

Bosphorus je trochu větší a pivo jen na baru. Jídlo za mě i přes narvanost doplňovali celkem pružně, problém je, že minutu po doplnění už je potřeba doplnění další...

0 Citovat

ted tam budu zase v unoru a fakt uvazuju ze i kdyz mam tam 6 hodin prestup tak snad i ten LK si usetrim:)

0 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

[citace="Ala"]

"10 plateb kartou, coz je celkem vopruz"
"podminky jsou celkem mirne (prijem na ucet 15k mesicne a 5 plateb kartou)"

Takže příjem a 5 plateb jsou mírné podmínky, ale jen deset plateb je opruz? To je zajímavá logika :-)

[/citace]

No u raiffky mam nejakej vip ucet (prave s tema zlatejma kartama se vstupy do salonku) a tam je k tomu jeste podminka prijem 50k mesicne (plus 10 plateb kartou). Nevim co dava raiffka na sporaku u "obycejnych" uctu, kde neni ta podminka prijem 50k. A 4% dava jen do limitu 500.000,- Kc. U mBank to je obycejny bezny ucet, pro sazbu 4,01% na sporaku staci prijem na ucet 15k a 5 plateb kartou a vyhodna urokova sazba neni nijak omezena na urcitou castku. To jsou podle me nesrovnatelne vyhodnejsi podminky.

0 Citovat

Marmara

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

0 Citovat

Jorgus napsal(a):

ted tam budu zase v unoru a fakt uvazuju ze i kdyz mam tam 6 hodin prestup tak snad i ten LK si usetrim:)

Nahoře ve food courtu se dá najíst o dost líp. A přišlo mi, že i ve špičce není problém si tam sednout.

0 Citovat

Tak zrovna ten food court v SAW je extrémně predrazenej a všude řvou děti a je cítit zápach cigaret. Opravdu nejhorší letiště. Ja většinou chodím do toho kapsuloveho hotelu co je k dispozici v rámci revolutu (na LK není) a to je jediný místo, kde se na tom letisti da trošku zrelaxovat. 

1 Citovat

Možná jo. Já jsem kdysi přestupoval na SAW ráno a dal si někde v tom food courtu snídani. Sračku po ní jsem měl ještě týden (opravdu 7 dní všechno ven), což bylo zejména v práci veselé (ovšem mohla to být náhoda, to je jasný).

Ty salónky jsou voba strašný, ale stačí někoho vysadit z obložené, ale fyzicky neobsazený židle a kálet na to. Beztak se ty davy dají přežít jen pod vlivem. 

0 Citovat

Bohužel jsem na tomto letišti díky- bohuzel Pegasusu strávil tolik hodin ze mohu s čistým svědomím říct ze ta hala s těma foodcourtama nahoře je pro me synonymem nejhoršího letistniho prostoru..koukam ze mam cca 150 navstivemych letist a s čistým svědomím mohu říct ze tohle je absolutně největší zlo:)))

1 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

Marmara. Je tam na čepu Efes. To je ten první salonek blíž k gate 204. 

0 Citovat

Jorgus napsal(a):

Bohužel jsem na tomto letišti díky- bohuzel Pegasusu strávil tolik hodin ze mohu s čistým svědomím říct ze ta hala s těma foodcourtama nahoře je pro me synonymem nejhoršího letistniho prostoru..koukam ze mam cca 150 navstivemych letist a s čistým svědomím mohu říct ze tohle je absolutně největší zlo:)))

Tak jsme asi měli kliku. Minule jsme se tam v devíti lidech a ve večerní špičce najedli úplně v klidu a pohodě. Zvolili jsme tedy restauraci a ne fast food.

0 Citovat

Než ty dva salonky, tak to si snad raději na bazaru koupit kozu a opéci si jí na rožni před letištěm...vše samozřejmě halal.

5 Citovat

Mě na SAW fascinujou hlavně ty ceny, to je masakr. Už proto se tam lounge (bohužel) vesměs vyplatí...

0