VIP salónky díky kreditkám
Ja byl myslim v Marhaga lounge a v pohodě, jídlo dobré, klidný salonek a i sprchu měli v ceně :)
I já jsem byl v Marhaba, protože v SATS i v tom druhém měli ceduli, že berou jen ty objednané. Takže jsem vláčkem přejel na jiný terminál a šel do Marhaba, tam nebyl problém.
zdravim, prosim slsp kreditka gold, Vie a Bud 4x do roka vstup do salonikov pre 1+1 zdarma, toto stale plati ano?
Jen dotaz - na penize.cz je ve srovnani premiovych uctu uvedeno, ze soucasti je i samostatna security (ta co je naproti erste salonku u fast track lounge), ale na samotnem webu erste premier tato zminka neni… je to tedy nesmysl na penize.cz (coz mi prijde pravdepodobnejsi, protoze nepresnosti tam je vic)
Samostatná security byla pro klienty Erste, nikoliv pro jiné návštěvníky salonku. Pokud už to Erste neuvádí na webu Erste premier, pak to pravděpodobně zrušili.
Kdyby někoho nechtěli pustit do MC salonku, do kterého má dle své banky vstup zdarma bez omezení počtu vstupů za rok (tedy ne jako ten nový zázrak od mBank 😆) a ukazovali mu na terminálu hlášku o překročení počtu vstupů, tak může obsluze navrhnout zresetování terminálu. Když to nezabere, což se asi stane, tak je další možnost napsat bance, ať si to se salonkem vyřídí - oni napíšou MC CZ, ten napíše salonku, ať si zresetuje terminál a banka pak napíše klientovi, že už by to mělo být v pohodě.
a je to jen pro vlastnika nebo i pro doprovod? kazdopadne diky!
edit: ah, nasel jsem i zminku o prioritni securite na webu erste premier. sice malym pismem, ale aspon ze tak .
Tak na T2 poslední dobou fronty na security téměř nejsou, max. pár minut. Mají nový hardware a už není nutné vyndávat elektroniku, ani nenutí lidi se zout.
Lord Pitzbudka napsal(a):a je to jen pro vlastnika nebo i pro doprovod? kazdopadne diky!
edit: ah, nasel jsem i zminku o prioritni securite na webu erste premier. sice malym pismem, ale aspon ze tak .
Včetně doprovodu.
Mbank pro novou kreditku Travel nabízí Fast Track skrze DragonPass a aplikaci MC Travel Experience, vypadá to zajímavě, letišť je požehnaně: https://www.mbank.cz/informace-k...rcard.html
Je jen otázkou času, než fast track bude mít úplně každý a běžná security bude mnohem rychlejší.
Zdravím, mám nově neomezené členství v PP pro mě + 1. Chci se zeptat zkušenějších, jestli se to dá například v Praze využít i po příletu? Klidně jen do Pilsner restaurace. Díky 🙂
Podíváš se v app, co tam máš za v PRG za lounge, pokud jen MC a Erste, tak nic, jak tam uvidíš Eat a pivnici, Bottega atd. tak ano. Ale myslím za a;-) Tady to ovlivňuje zejména karta, ke které je PP vydaný.
Sue Ellen Ewing napsal(a):Tak na T2 poslední dobou fronty na security téměř nejsou, max. pár minut. Mají nový hardware a už není nutné vyndávat elektroniku, ani nenutí lidi se zout.
On ten fasttrack je ale dobry i v tom, ze to zkrati cestu, clovek nemusi jit pres celou halu u checkinu a pak za zdi zpatky pres ty dutyfree nesmysly
Dutyfree taky obcas neco beru. Spis teda cigara. Ale zrovna v Praze nejsou ty ceny podle me nijak extra vyhodne proti beznemu kramu ne?
V Praze je to na letišti u alkoholu cca +100 - 200% oproti nejlevnější ceně v maloobchodě. Cenově se tedy nevyplatí vůbec, a neprodávají ani nic, co by se nedalo koupit jinde.
A duty free ceny se navíc vztahují pouze na cesty mimo EU, tedy platí zejména na T1.
Fast Track lounge T2 PRG, 28.7.2025, 9.45, téměř prázdný salonek
Bude mít prosím někdo zkušenost z poslední doby?
Bude nás čekat přestup v Aténách s tím, že se nám budou nabízet dva salónky na Béčku:
Goldair handling cip lounge
Skyserv Melina Merkouri Lounge
Internet upřednostňuje Goldair, ale ráda si nechám poradit od místní komunity:)
Máte někdo zkušenost s kartou od Reifky? Přemýšlím, že se přepnu na exkluzivní účet a požádám o zlatou kartu vlastně jen kvůli salónkům. Ona má teda ještě pojištění ale to jsem ještě nezkoumal jestli je k něčemu. díky
bugr napsal(a):Máte někdo zkušenost s kartou od Reifky? Přemýšlím, že se přepnu na exkluzivní účet a požádám o zlatou kartu vlastně jen kvůli salónkům. Ona má teda ještě pojištění ale to jsem ještě nezkoumal jestli je k něčemu. díky
O jakou přesně zkušenost ti jde? Karta funguje, k exkluzivnímu účtu ti dají dvě zlaté karty (Visa a MC), můžeš si vzít i kreditku, bankovní služby, aplikace, spořicí účet funguje normálně. Vstupy do salonků dle popisu, funguje normálně.