Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Ja byl myslim v Marhaga lounge a v pohodě, jídlo dobré, klidný salonek a i sprchu měli v ceně :)

0 Citovat

I já jsem byl v Marhaba, protože v SATS i v tom druhém měli ceduli, že berou jen ty objednané. Takže jsem vláčkem přejel na jiný terminál a šel do Marhaba, tam nebyl problém. 

0 Citovat

zdravim, prosim slsp kreditka gold, Vie a Bud 4x do roka vstup do salonikov pre 1+1 zdarma, toto stale plati ano?

0 Citovat

Jen dotaz - na penize.cz je ve srovnani premiovych uctu uvedeno, ze soucasti je i samostatna security (ta co je naproti erste salonku u fast track lounge), ale na samotnem webu erste premier tato zminka neni… je to tedy nesmysl na penize.cz (coz mi prijde pravdepodobnejsi, protoze nepresnosti tam je vic)

0 Citovat

Samostatná security byla pro klienty Erste, nikoliv pro jiné návštěvníky salonku. Pokud už to Erste neuvádí na webu Erste premier, pak to pravděpodobně zrušili.

0 Citovat

Kdyby někoho nechtěli pustit do MC salonku, do kterého má dle své banky vstup zdarma bez omezení počtu vstupů za rok (tedy ne jako ten nový zázrak od mBank 😆) a ukazovali mu na terminálu hlášku o překročení počtu vstupů, tak může obsluze navrhnout zresetování terminálu. Když to nezabere, což se asi stane, tak je další možnost napsat bance, ať si to se salonkem vyřídí - oni napíšou MC CZ, ten napíše salonku, ať si zresetuje terminál a banka pak napíše klientovi, že už by to mělo být v pohodě.

1 Citovat

Pro klienty Erste je security vedle fast track lounge stále přístupné ;)

2 Citovat

a je to jen pro vlastnika nebo i pro doprovod? kazdopadne diky!

edit: ah, nasel jsem i zminku o prioritni securite na webu erste premier. sice malym pismem, ale aspon ze tak .

0 Citovat

Tak na T2 poslední dobou fronty na security téměř nejsou, max. pár minut. Mají nový hardware a už není nutné vyndávat elektroniku, ani nenutí lidi se zout.

0 Citovat

Lord Pitzbudka napsal(a):

a je to jen pro vlastnika nebo i pro doprovod? kazdopadne diky!

edit: ah, nasel jsem i zminku o prioritni securite na webu erste premier. sice malym pismem, ale aspon ze tak .

Včetně doprovodu.

1 Citovat

diky obema!

0 Citovat

Mbank pro novou kreditku Travel nabízí Fast Track skrze DragonPass a aplikaci MC Travel Experience, vypadá to zajímavě, letišť je požehnaně: https://www.mbank.cz/informace-k...rcard.html

0 Citovat

Jo, trvalo jim to x dní, než tam ten odkaz na použití fast tracků přidali.

0 Citovat

Je jen otázkou času, než fast track bude mít úplně každý a běžná security bude mnohem rychlejší.

2 Citovat

Zdravím, mám nově neomezené členství v PP pro mě + 1. Chci se zeptat zkušenějších, jestli se to dá například v Praze využít i po příletu? Klidně jen do Pilsner restaurace. Díky 🙂

0 Citovat

Podíváš se v app, co tam máš za v PRG za lounge, pokud jen MC a Erste, tak nic, jak tam uvidíš Eat a pivnici, Bottega atd. tak ano. Ale myslím za a;-) Tady to ovlivňuje zejména karta, ke které je PP vydaný.

1 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

Tak na T2 poslední dobou fronty na security téměř nejsou, max. pár minut. Mají nový hardware a už není nutné vyndávat elektroniku, ani nenutí lidi se zout.

On ten fasttrack je ale dobry i v tom, ze to zkrati cestu, clovek nemusi jit pres celou halu u checkinu a pak za zdi zpatky pres ty dutyfree nesmysly

3 Citovat

Duty free alkohol mi nevadí, ráda se podívám na nové trendy, co zrovna frčí...

2 Citovat

Dutyfree taky obcas neco beru. Spis teda cigara. Ale zrovna v Praze nejsou ty ceny podle me nijak extra vyhodne proti beznemu kramu ne?

0 Citovat

V Praze je to na letišti u alkoholu cca +100 - 200% oproti nejlevnější ceně v maloobchodě. Cenově se tedy nevyplatí vůbec, a neprodávají ani nic, co by se nedalo koupit jinde.

A duty free ceny se navíc vztahují pouze na cesty mimo EU, tedy platí zejména na T1.

5 Citovat

Fast Track lounge T2 PRG, 28.7.2025, 9.45, téměř prázdný salonek

img-7752.jpg
img-7751.jpg
img-7750.jpg
img-7753.jpg

1 Citovat

Bude mít prosím někdo zkušenost z poslední doby?
Bude nás čekat přestup v Aténách s tím, že se nám budou nabízet dva salónky na Béčku:

Goldair handling cip lounge 
Skyserv Melina Merkouri Lounge

Internet upřednostňuje Goldair, ale ráda si nechám poradit od místní komunity:) 

0 Citovat

Máte někdo zkušenost s kartou od Reifky? Přemýšlím, že se přepnu na exkluzivní účet  a požádám o zlatou kartu vlastně jen kvůli salónkům. Ona má teda ještě pojištění ale to jsem ještě nezkoumal jestli je k něčemu. díky

0 Citovat

@BUGR

Dotaz člena, který je zde 8 let :D

1 Citovat

bugr napsal(a):

Máte někdo zkušenost s kartou od Reifky? Přemýšlím, že se přepnu na exkluzivní účet  a požádám o zlatou kartu vlastně jen kvůli salónkům. Ona má teda ještě pojištění ale to jsem ještě nezkoumal jestli je k něčemu. díky

O jakou přesně zkušenost ti jde? Karta funguje, k exkluzivnímu účtu ti dají dvě zlaté karty (Visa a MC), můžeš si vzít i kreditku, bankovní služby, aplikace, spořicí účet funguje normálně. Vstupy do salonků dle popisu, funguje normálně.

2