- Fórum
- Hledám spolucestujícího
- Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )
Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )
kaina napsal(a):to Padrino - já byla upozorněna už předem společnými známými, že to už je diagnoza, ale mávla jsem nad tím rukou, že si dám taky Changa a večer Mekonga s colou, ale když má někdo každou noc delirium tremens a huláká sedíc na posteli a volá policii, to už se tolerovat nedalo. 😂 Od 4. noci jsem si platila svůj bungalow, takže to bylo k ničemu.
Já musím upozornit že jako abstinent s tím nemám vůbec žádné zkušenosti.
Kaina: Na tohle chce dávat pozor a než s někým vyrazit na druhou půlku zeměkoule, tak ho pověřit na kratších cestách tady. Nejde jen o to panáky k snídani, to je ještě v pohodě, ale starší lidi jsou občas méně tolerantní (jejich revírem je Kaufand...), někdo zase šíleně chrápe, jiný má zase odlišný životní styl, jinou úroveň obecně. JV Asie je ještě celkem v pohodě, jsou i méně pohodlné země.
Libor napsal(a):Nee,to vážně nejsem....😂😂😂Ja jsem si taky myslel rovnou od zacatku, že padrino = Andrea Polaskova :)
Ridder napsal(a):Já si ten účet rozkliknul hned odpoledne, takže jsem věděl o co jde, ale zajímalo mě, kam až to dospěje a nechtěl jsem to kazit :) mě to za hranou nepřijde a pokud z toho někoho vinit, tak určitě ne padrina, ale provozovatele fóra, že to umožňují a to dokonce i nadále.
+1
A bavím se stále 😀
Clovek dojde z roboty, kukne 3nove stranky, tak reku uz tu je odkaz na lesbicky vlog a ono nist.
Edit : nie som pravy baca, nick aj logo som ukradol :)
Надежда Константиновна Крупская napsal(a):Koukám, tady tedy dnes bylo rušno.
Co na to říká psychiatr?
Anet napsal(a):ale to může být jedno a to samé 😁Lesbický vlog nebude, ale cestopis ano! Dneska jsme se vrátili. :)
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!