Čaute! Abych dál neplevelila fórum o letenkách na Bali, zakládám tady tohle. Kamarádi chtějí cestovat a mít hezký fotky na  IG, ale když mají dát i pár stovek za letenky, nebo plánovat dál jak dva měsíce dopředu, je to problém a nikdo se mnou nikam nechce. K věci. Hledám někoho, kdo se ke mě přidá na mou první cestu do Asie. V cestopisech narážím na Bali, Srí Lanku, Laos, a to se mi vcelku líbí, ale nemám jedno konkrétní místo, kam bych chtěla a nic jiného nepřipadá v úvahu. Chci jet lowcost s příručákem. Žádný kraviny s sebou a poplatky za odbavený kufr. A protože je to celoroční předsevzetí, je mi jedno kdy, ale protože mám přísně hlídanou docházku do školy, tak nejlepší samozřejmě o prázdninách. Ano, bohužel vím, jak fungují ceny v hlavní sezóně, co se s lowcost moc nepotkávají. Něco o mně. Taky chci mít hezký fotky na instagram, takže klidně pojedu s jedním náhradním trikem (kecám), ale můj foťák jede prostě taky. Klidně budu vstávat na východ Slunce pro hezký fotky. Je mi 19, v květnu ale už budu CETka! Jsem v prváku na vysoký. Funguju především v krajích: Královehradecký, Pardubický a Zlínský. Moje přezdívka Antiplasťák je sice všeříkající, ale vím, co se děje v Asii. Plasty všude, a přesto (proto?) tam chci jet. Přijdu si nekonfliktní do chvíle, než dostanu hlad. To jde do tuhýho. Jsem zadaná, tudíž nehledám vztah, bokovku, nebo příležitostné povyražení, to fakt ne.  (Ve skupinách na fb se to občas zvrhne v trochu jinou seznamku. Tak jen pro ujasnění, že opravdu hledám člověka (lidi) s VÁŠNÍ pro CESTOVÁNÍ.)Myslím, že je to v tuhle chvíli vše. Pokud jsi dočetl/a až sem, zanech prosím komentář, kam jsi/bys odjel na svou veeeelkou první cestu do Asie.Díky!Edit, díky za připomínky niemandos. :) Pokud by to mělo být během školy, můžu maximálně na dva kalendářní týdny + třeba víkend. V létě nám zkouškové končí v půlce června, takže to bych klidně letěla na měsíc... sice červenec není nic moc, ale škola je vymodlená a vyhodit se nenechám. A k mému příteli. Hledám parťáka na cestování, toho na život už doma mám. Věříme si a respektujeme se, já s jeho bandou kamarádů a kamarádek nemám problém, stejně jako on chápe a respektuje můj tvrdohlavý nápad s cestou do Asie.  V tuhle chvíli má ale jiné priority, do Asie chce taky, ale ne letos (narozdíl ode mě.) A nejsem jeho majetek, jsme si rovnocenní, takže jsem se nemusela ptát, jestli mě pustí. Stejně tak, jako parťák nemusí být chlap, ale i holka.  .

Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

Ja jsem si taky myslel rovnou od zacatku, že padrino = Andrea Polaskova :)

0 Citovat

kaina napsal(a):

to Padrino - já byla upozorněna už předem společnými známými, že to už je diagnoza, ale mávla jsem nad tím rukou, že si dám taky Changa a večer Mekonga s colou,  ale když má někdo každou noc delirium tremens a huláká sedíc na posteli  a volá policii, to už se tolerovat nedalo. 😂 Od 4. noci jsem si platila svůj bungalow, takže to bylo k ničemu.

Já musím upozornit že jako abstinent s tím nemám vůbec žádné zkušenosti.

0 Citovat

Kaina: Na tohle chce dávat pozor a než s někým vyrazit na druhou půlku zeměkoule, tak ho pověřit na kratších cestách tady. Nejde jen o to panáky k snídani, to je ještě v pohodě, ale starší lidi jsou občas méně tolerantní (jejich revírem je Kaufand...), někdo zase šíleně chrápe, jiný má zase odlišný životní styl, jinou úroveň obecně. JV Asie je ještě celkem v pohodě, jsou i méně pohodlné země. 

0 Citovat

Libor napsal(a):

Ja jsem si taky myslel rovnou od zacatku, že padrino = Andrea Polaskova :)

Nee,to vážně nejsem....😂😂😂

0 Citovat

Ridder napsal(a):

Já si ten účet rozkliknul hned odpoledne, takže jsem věděl o co jde, ale zajímalo mě, kam až to dospěje a nechtěl jsem to kazit :) mě to za hranou nepřijde a pokud z toho někoho vinit, tak určitě ne padrina, ale provozovatele fóra, že to umožňují a to dokonce i nadále.

+1

A bavím se stále 😀

0 Citovat

Clovek dojde z roboty, kukne 3nove stranky, tak reku uz tu je odkaz na lesbicky vlog a ono nist.


Edit : nie som pravy baca, nick aj logo som ukradol :)

0 Citovat

To je nám jasný,bo pravý baca nechodí do roboty,ale do hospody a cestuje :))

0 Citovat

Koukám, tady tedy dnes bylo rušno.


0 Citovat

Надежда Константиновна Крупская napsal(a):

Koukám, tady tedy dnes bylo rušno.


Co na to říká psychiatr? 

0 Citovat

Lesbický vlog nebude, ale cestopis ano! Dneska jsme se vrátili. :)


0 Citovat

Anet napsal(a):

Lesbický vlog nebude, ale cestopis ano! Dneska jsme se vrátili. :)


ale to může být jedno a to samé 😁

0 Citovat

Michal napsal(a):

ale to může být jedno a to samé 😁

Videa a jsem nenatáčela, mám jen příručák plný zážitků, a karty plné fotek. :D Z toho vlogísek dohromady nedám.

0