Fotoreportáž z navštěvy jezera Tonlé Sap v Kambdoži  .

Jezero Tonlé Sap, Kambodža

Založil ve fóru Cestopisy

4 reakce

Fotoreportáž z navštěvy jezera Tonlé Sap v Kambdoži smiley

http://www.zivotnacestach.cz/jezero-tonle-sap-kambodza/

0

Super clanek a moc pekny fotky. Rozhodne inspirativni!

0 Citovat

Ta vesnice je už dost komerční, turisté tam jezdí koukat na lidi jako do zoo. Letos jsme zvolili pro návrat z Kambodže do Thajska vodní cestu -> 7 - 8 hod. plavba z onoho přístavu kousek za Siem Reap přes jezero a následně po řece až do Battambangu a byl to opravdu zážitek. Skoro po celé té trase jsou plovoucí vesnice a zastávka v jedné z nich na jídlo a wc byl opravdu zážitek (nekomerční).

0 Citovat

Tak přesně toto jsem absolvoval v lednu též a pocity rozporuplné...joo bylo to zajímavé pro mě něco nového,ale rozhodně to není to co je třeba v Kambodži za každou cenu vidět!
Jako ukázka života na vodě těch cca 90 minut bohatě stačí jestli to bylo komerční mě celkem netrápí...8.hodin na těch jejich skořápkách si tedy nedovedu představit a zastávka na wc a jídlo v těch chatrčích je to poslední co by mě tedy lákalo..

Jinak těch 20 USD za loď je u pokladny na místě standartní cena nikdo tam rozhodně nesmlouval!
V krámku pro děti jsem také nic nekoupil ne že bych předem nějak studoval jestli je to podvod či ne,ale ty ceny byli silně nadsazené(pytel rýže 50 USD,menší 25 USD a pod.).
Děti na loďkách a lavorech okolo opravdu jezdili,ale žádné se k naší lodi nepřiblížilo a nežebralo.

0 Citovat

Bylo to 8 hodin plavby se zastavkami pro mistni realnou Kambodzou, zadny cirkus pro turisty ze Siem Reap a to je presne to, co treba me na jinych zemich dost bere...ale uznavam, ze kazdemu se libi neco jineho smiley

0
4 reakce