Pokud jsou tady nějací příznivci cyklistiky, tak malý report z naší cesty Brno - Bratislava aneb jak navštívit tři státy v jeden den skoro zadarmo :) Když už jiné cesty nevyjdou, máme alternativu... https://www.cibulka-na-cestach.c...ratislavy/  .

Do Bratislavy na kole

Založil ve fóru Cestopisy

5 reakcí

Pokud jsou tady nějací příznivci cyklistiky, tak malý report z naší cesty Brno - Bratislava aneb jak navštívit tři státy v jeden den skoro zadarmo :) Když už jiné cesty nevyjdou, máme alternativu...

https://www.cibulka-na-cestach.c...ratislavy/



0

Slušný výkon v tom vedru.

0 Citovat

Super cestopis, díky za něj ;-)

0 Citovat

Super, rovnakú cestu na slovenskej strane z Kútov som dal pár rokov dozadu. Vonku 36 stupňov bolo... Tragikomických 100km

0 Citovat

Já bych měl jeden tip pro "koronocyklisty", tedy nově objevený a zároveň nenavideny druh člověka, který nemá kam létat, tak v době korony presedlal na kolo. Sám se k nim řadím a můžu doporučit trasu z Břeclavi kolem celé obory na trojmezí CZ-SK-A. Oproti okolí Lednice skoro žádní lidé. Krásná příroda, budou s vámi běhat srnky a hlavně samá rovinka, což ocení zejména křehké prdelky nás začínajících cyklistů zvyklé na pohodlí business class v Ryanairu. 

0 Citovat

Já nejsem úplně koronacyklista, protože jsem jezdil i dřív a nevadí mi kopce. Ale všímám si právě toho nového druhu, často na elektrokolech a tedy taky už jim nevadí ani kopce :)

0
5 reakcí