Stará parta se rozpadla - všichni vyměkli, zfotrovatěli, bojí se covidu, nepustí je ženy a já nevím co ještě... Můžu to zorganizovat (jako vždy), pokud to tedy půjde kvůli tomu viru realizovat.  .

Týden na lyže, snowboard do Francie nebo Itálie.

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

12 reakcí

Stará parta se rozpadla - všichni vyměkli, zfotrovatěli, bojí se covidu, nepustí je ženy a já nevím co ještě...

Můžu to zorganizovat (jako vždy), pokud to tedy půjde kvůli tomu viru realizovat.

0

Hele padrino, zrovna dnes jsem psal @Cali, ze nemit na tyden Schladming v lednu a tyden Stubai v unoru, tak bych s tebou i jel. Takhle si me ale rovnou skrtni z dlouheho seznamu zajemcu🤷‍♂️

0 Citovat

Zatím to na dlouhý seznam zájemců nevypadá. Jestli to takto půjde dál, tak tu nabídku budu publikovat v magazínu Lui, což bych opravdu nerad.

 

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Zatím to na dlouhý seznam zájemců nevypadá. Jestli to takto půjde dál, tak tu nabídku budu publikovat v magazínu Lui, což bych opravdu nerad.

 

Škoda, myslím, že s Mikirem, Dimikem, Michalem a dalšími by to stálo za to. Kačka by vám pak ještě napsala so cute cestopis.

0 Citovat

Zejména kdyby padrino v průběhu pobytu přepnul osobnost na Naděždu... Hory mají oči 3

0 Citovat

jestli jede Kača, jedu taky

0 Citovat

Málo adrenalinu. Až pojedete na nějakou řeku tak se přidám (představa Michala nebo Mikira na lodi ve mě vyvolává záchvaty smíchu i bez časopisu Lůj. I když Mikir by to asi dal...). 

 

0 Citovat

Leonard napsal(a):

jestli jede Kača, jedu taky

Ta nelyžuje a pak to také nebude úplně za kačku, leda by šlapala nahoru pěšky a sjížděla dolů na pekáči.

Myslím tu nabídku naprosto seriózně, když už se nedá pořádně létat za exotikou a Jižní Ameriku musím odložit na neurčito. Mimochodem koukám dnes vysílají na ČT2 můj oblíbený díl leteckých katastrof (2 x B747 na Tenerife).

0 Citovat

Náhodou, Jižní Amerika se dá, ale musíš do Brazílie nebo Ekvádoru a k tomu koupit lupen LM... 😉

Lyže spíš než voda, ale chtělo by to nějaké parádní údolí. Letošní Ischgl... 😂 

0 Citovat

No s Dimikem bych do toho nesel  ,protoze Irove a Anglicani  se nemaji radi  ,navic Anglicani neumi lyzovat , leda Eddie Edwards  alias orel Edie , Nadezda by chtela  urcite na Kavkaz  a ja uz si azbuku  nepamatuju no a Katku by mi zatrhla  manzelka   a kdybych si jeste pobrukoval  Nohavicu ,  to umi kazdy debil ,moja draha laska neni rychlodraha  a  viagra je draha  tak by to asi neklaplo -))

Navic kdyz jsem odchovany rumem na Bile, na Pustevnach , na Armaturce, na Lyse a na moravskem ledovci na Pradedu  a po irske whisky jsem raz v Dubline  skoncil na zachytce -))

    Ale ty lyze bych asi  dal nejspis  lepe, nez tu lod,  protoze prece jen  mam  kvalifikaci  lyzarskeho  trenera alpskych disciplin II tridy  a lyzarskeho instruktora ,kdezto kapitanske zkousky  jeste nemam i kdyz jsem uz zvazoval .ze si je udelam ,kdyz jsem zvladnul  2 x v Chorvatsku  za nepriznivych podminek vratit clun cely ,dokonce i utrzenou kotvu  jsem uspesne vylovil  a na Lefkade mi  pujcil kapitan  na chvili kormidlo  na vyletni lodi , nastesti jen na chvili  takze  se ze me nestal Francesco  Schettino ,ovsem s rekou a divokou vodou  temer nulova zkusenost .to bych ,mozna  Ahmada zklamal  -)

No ale kdyz si vzpomenu  na ty paradne urolbovane svahy  hned rano po otevreni  v mem asi nejoblibenejsim stredisku  a ten super zazitek  toho sjezdu  s tech skoro 3500 na 2100  tak  to je parada  kdyz ctu  ten popis  a inovace co tam za tech  22 let  co jsem tam nebyl  udelali ....

https://www.snowtrex.cz/francie/...disko.html

Padrino asi jsem otevrel blbe stranky ,ale vidis ze takove stredisko za 4000 Kc neni

0 Citovat

Mikire, ty jsi taky mamták ....

Tignes je to nejlepší co tam mají, to opravdu za 4.000 czk neseženeš. Ale za 4.500 už seženeš týden na kraji sezony ve středisku kde lyžuješ mezi 1500 a 2600 m vysoko a máš v ceně skipas na více než 300 km sjezdovek...na poměry Francie je to Béčkové středisko, ale porovnej to s tím, co máme tady. 

0 Citovat

Mám už objednané 2x Rakousko, tak třeba jindy.

No ale obávám se, že všechen wellnoss bude stejně zavřený a pak už je jedno, kde člověk bydlí

0 Citovat

Padrino ,ale to je prece jasne  Alpy  nebo Savojky ci Dolomity se nedaji srovnavat s CR kopeckama i kdyz Olina Charvatova ( Krizova ) dokazala trenovat i v Palkovicich  kdyz nebyl snih  a  dela nebyly jeste vsude .ale ja pak po 89 taky prestal jezdit na Chopok ,ovsem to nezmenis a porad jsi traba z Ostravy na Bile do hodiny  a na jeden nebo dva  dny  do Alp tezko budes jezdit  kazdy tyden  Proto v zavodnim lyzovani stacime v zacich a pak to jde do kopru az na vyjimky jako byl Bank ,Zahrobska  nebo jako je ted Ledecka 

0
12 reakcí