Zdravim vsetkych, pozeram, ze som sem takmer rok nic nepridal a trochu sa mi toho nakopilo v "zasobniku cestopisov", ktore sa priebezne snazim nahadzovat na web. Zacnem prvym tohtorocnym zahranicnym vyletom este z maja, kedy sme sa vybrali do Slovinska na testovaciu jazdy starej dodavky prerobenej na camper. Trasa asi taka bezna: Bratislava – Wurzen Pass – Lake Jasna – Vršič Pass – Virje Waterfall – Kozjak Waterfall – Visoko – Vintgar Gorge – Lake Bohinj – Lake Bled – Jesenice – Klagenfurt – Bratislava dokopy teda cca 1200km   https://romanherda.com/category/...nsko-2021/    .

Homemade campervanom do Slovinska

Založil ve fóru Cestopisy

0 reakcí

Zdravim vsetkych,

pozeram, ze som sem takmer rok nic nepridal a trochu sa mi toho nakopilo v "zasobniku cestopisov", ktore sa priebezne snazim nahadzovat na web.

Zacnem prvym tohtorocnym zahranicnym vyletom este z maja, kedy sme sa vybrali do Slovinska na testovaciu jazdy starej dodavky prerobenej na camper.

Trasa asi taka bezna: Bratislava – Wurzen Pass – Lake Jasna – Vršič Pass – Virje Waterfall – Kozjak Waterfall – Visoko – Vintgar Gorge – Lake Bohinj – Lake Bled – Jesenice – Klagenfurt – Bratislava

dokopy teda cca 1200km

 

https://romanherda.com/category/...nsko-2021/

 

0
0 reakcí