Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost, kterou jsem zde získal. A budu velmi rád, pokud se přihlásí někdo s podobným zážitkem. A zároveň chci upozornit na nekalé praktiky některých „ cestovatelů“ . Před několika měsíci jsem se zde seznámil s cestovatelkou Denisou Kleinovou. Jevila se velmi seriózně a zkušeně a proto jsme se domluvili na cestě na Filipíny a Taiwan. Já jí poslal peníze na letenku a ona měla zakoupit společně. Já zajistil a zaplatil zapůjčení auta v Manile s tím, že jsem vše zaplatil a dohoda byla, že po cestě vše rozúčtujeme. Měla zajistit ještě čtyři noclehy. Zajistila pouze dva a dva jsme řešili bohužel operativně na místě a ty jsem také platil. Po příletu do Manily jsem měnil ještě 500 USD. Denisa Kleinová nic neměnila s tím, že po příletu vše rozúčtujeme. Byla stále se mnou a tak viděla vše co platím. A nebylo toho málo. Platil jsem benzín ( ujeli jsme asi 1100 Km) , platil jsem jídlo, pití, vstupenky, dva hotely, dárky pro rodiče a přátele Denisy Kleinové. Jaké bylo mé rozčarování po návratu. Poslal jsem jednoduché vyúčtování nákladů Denise Kleinové. Jednalo se o pouhých 9000 Kč . Vím, že Denisa Kleinová není sociální případ. A tím vše začalo. Vlastně skončilo. Přestala komunikovat s tím, že nic platit nebude. Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně. Moc rád bych, aby někdo další nedopadl jako já. Děkuji všem za slušné věcné komentáře Aleš  .

Pozor na Denisu Kleinovou!

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

Tohle by mohlo být hezké setkání v Poště pro tebe 😄

4 Citovat

No jestli toto celé není jen vycucané z prstu a předloha pro nový holywoodský trhák, třeba by se jim to dalo prodat (asi by to hodilo víc než fiktivní náklady)...  Ani ve svém už docela pozdním věku si nedokážu představit, že by do něčeho takového někdo mohl jít (DK i AŠ), navíc si na druhém konci světa sednout do auta s někým, kdo nevidí... Nepřepískli to autoři trochu ? Věřím že i Mikir tam nahoře bledne závistí a popadá se za břicho.

7 Citovat

Tvl 300 hodin bych neplanoval ani stavbu baraku 🤣🤣14-ti denni roadtrip naplanuju za 2 vecery s googlem s 1 flaskou Sauvignonu

12 Citovat

A to má lady za sebou už 160 zemi. Jestli byla u všech tak pečlivá...

2 Citovat

To je teda slušnej bizár 😄

Evidentně od toho každej čekal něco jiného, ale podle všeho si nemají oba co vyčítat 😄 btw. někdo, kdo plánuje 4 dny na Filipínách 300 hodin je taky slušná hříčka přirody....

Chci pokračování! 😄

2 Citovat

Mě by určitě bavila Epic Battle: Denisa Kleinová vs Ahmad Masúd. 😂

4 Citovat

Mě tohleto vlákno normálně prodloužilo život, fakt díky.... :-D

300 hodin plánování , no , pane jo! :-D (Ale ne že by v práci někteří kolegové nereportovali hodiny dost podobně)

3 Citovat

miromat...no počkej, "lidi jsou různé...." já mám parťačku, která nevidí a ta třeba říká že se NIČEHO nebojí! Tak ať se tu lidi nediví, že já se bojím za dva :-) Ale pravda, řídit ji nenechám :-o

0 Citovat

J0x napsal(a):

Mě by určitě bavila Epic Battle: Denisa Kleinová vs Ahmad Masúd. 😂

Ano, prosím!!!!

3 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

To by od tebe bylo nefér. Předpokládám, že tam nějaká fyzická protiślužba jistě byla 😀😀. Aby ti to ony zase nenaůčtovaly zpětně 😂.

Tak pokud by to počítaly na hodinovku, tak jsem v pohodě... 😅😂

4 Citovat

Já mám pořád dotaz stran toho píchání.

Tady už někteří tajemně naznačují a já pořád tápu.

14 Citovat

Tak to sme uz dvaja🙂

0 Citovat

Piratice napsal(a):

miromat...no počkej, "lidi jsou různé...." já mám parťačku, která nevidí a ta třeba říká že se NIČEHO nebojí! Tak ať se tu lidi nediví, že já se bojím za dva :-) Ale pravda, řídit ji nenechám :-o

A já jsem ve škole smyku dostal od instruktora vynadáno, když jsem se na dotaz, kdo se v autě nebojí, přihlásil. Marně jsem logicky vysvětloval, že kdo se bojí, tak naopak řídí blbě, protože je ve stresu.

1 Citovat

Tak tohle je masakr ,kam se hrabe Donutil ..

Jen jsem si neměl dělat to kafe ,polil jsem se a poprskal obrazovku ..

Bude třetí díl ?

1 Citovat

já bych strašně nerad, aby to tu usnulo... Nikdy jsem tam nebyl, vykopávám: "Každý, kdo má o Japonsko zájem, ví, že se tam jezdí na jaře na sakury nebo na podzim na zbarvené listí." 

Může to někdo potvrdit?   A který ostrov je na listí nejlepší? 

Vyplatí se jet vlakem (nejede příliš rychle, aby se nerozmazaly ty barvy toho listí, ptám se hlavně pro ty, co nosí brýle)

(...to píchání mě samozřejmě zajímá taky)

DOPL: kdo nemá dostatek času na plánování nebo to chce pojmout low-cost, mám alternativu: Voděradské bučiny! 

5 Citovat

Se přiznám, že se zde taky úctyhodně bavím .. a tak mi to nedalo a Denise Kleinové jsem projela instáč 😂 a jsem zmatená ještě více než jen po přečtení tohoto vlákna ... potenciál této madam je očividně nedoceněn, soudě dle počtu sledujících .. navíc po přečtení příspěvků Aleše a Jejího se mi totož jednoznačně Denisa jeví jako ta, jenž v této kauze vyhrála Bludišťáka  .. ač pro mě nepochopitelně, tak i na toto zboží se našel kupec ... Aleš holt koupil a prohloupil a Denisa si může odškrtnout další destinaci .. congrats k umění manipulace .. tak jen čekám, kdy se zde objeví nové vlákno na podobné téma, podepsané Zdeňkem či Petrem , kteří ochotně pro fotku na IG Denise pózovali .. myslíte, že už pro ně taky plánuje itinerář 🤔 ... ?


img-20230518-191008.jpg
img-20230518-191026.jpg

8 Citovat

Tohle je stejné jako u finančních poradců. Ti používají statusové symboly (drahé hodinky, auta, obleky, propisky za tisíce) a známé osobnosti k tomu, aby vzbudili důvěru.

U cestovatelů by to nejspíš byl seznam navštívených destinací, výprav za domorodci nebo místními průvodci a k tomu fotky s celebritami.

1 Citovat

@michal - s brumbrumom 

0 Citovat

Tvl... 300hodin na destinaci. 160 zemí. To je 5,54let jen plánování:D

9 Citovat

Já bych se také rád informoval jak je to s tím pícháním a jestli ho Denisa Kleinová na cestách, nebo nedej bože už i během plánování cesty vyžaduje, či nikoliv. Tím by se dalo vysvětlit, proč jí to plánování trvá tak dlouho.

Nerad bych někomu sedl na lep jako 9899 aka Aleš Skoumal ze Šumperka.

5 Citovat

Musis to prepocitat, 300 hodin je pre 4 dnovy vylet, ale priemer bude niekde okolo 8-9 dni :)

1 Citovat

Na procestování jedné země rozhodně 4 dny nestačí. 

0 Citovat

Na Kuvajt stacilo :D

0 Citovat

floodland napsal(a):

Na procestování jedné země rozhodně 4 dny nestačí. 

nooo… ve Vatikánu bys za 4 dny prolezl i kanalizaci 🤣

6 Citovat

Muj závěr je jednoznačný. Nevidí, tak píchal. Člověk, který vidí, by do toho nešel.

12