Napsal jsem krátké povídání o našem vzpomínkovém výletu na německý ostrov Usedom, který býval oblíbenou destinací řady Čechů a Slováků, v době kdy se jinam nesmělo... Dnes je řada jiných lukrativních a exotických destinací, ale možná jej neprávem opomíjíme. Cestovat se sem dá asi nejlépe autem, případně z Berlína jsem viděl akční jízdenky busem za 11,- EUR. Mně se povedlo sehnat 3 dny v hotelu pro 2 se snídaní za 60,- EUR. Spojili jsme to s 3 dny v Berlíně a byl to hlavně pro mojí mámu parádní retrovýlet. Pokud někoho inspiruje, budu rád. http://cali9134.blog.cz/ .

Retrovýlet na Usedom/květen 2015

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Napsal jsem krátké povídání o našem vzpomínkovém výletu na německý ostrov Usedom, který býval oblíbenou destinací řady Čechů a Slováků, v době kdy se jinam nesmělo...
Dnes je řada jiných lukrativních a exotických destinací, ale možná jej neprávem opomíjíme. Cestovat se sem dá asi nejlépe autem, případně z Berlína jsem viděl akční jízdenky busem za 11,- EUR. Mně se povedlo sehnat 3 dny v hotelu pro 2 se snídaní za 60,- EUR. Spojili jsme to s 3 dny v Berlíně a byl to hlavně pro mojí mámu parádní retrovýlet. Pokud někoho inspiruje, budu rád.

http://cali9134.blog.cz/

0

Pekne, precital som to na jeden krat. Celkom netradicna destinacia, aj ked nad nedalekou Rujanou som uz par krat rozmyslal. Len z Bratislavy daleko smiley

0 Citovat

Díky za článek. Taky jsme tam byli v kempu, když mi bylo pět, ale na rozdíl od tebe si to moc nepamatuju. Možná je to kvůli tomu, že prý celý týden pršelo a jeli jsme domu dřív:) Takhle jsem se tam "podívala" zpětně.

0
2 reakce