Caute,
cca pred mesiacom sme boli na dvojtyzdnovom vylete po Spojenych arabskych emiratoch a Omane, kam sme sa dostali vdaka lacnym letenkam Air Serbia, na ktore sme narazili prave tu na CL. Z vyletu som napisal strucny blog, ktory mozete najst na mojej stranke: http://www.romanherda.com/category/sae-oman-2015/
Je to super.. planuji podobnou trasu, takze se to hodi...
jen mam jednu otazku, citili ste se bezpecne po celou dobu pobytu?
WAU zacinam lutovat, ze som kupil letenky na Filipiny. Mal som ostat v Dubai a odtial ako som planoval ... Oman. Fotky su prekrasne, cestopis som precital na jednu supu
Ako je to tam s pouzitelnostou kreditiek? Aki su tam vodici? V Dubaii ked si kupim listok na 24h tak plati aj mimo metra? Z terajsieho pohladu bral by si teraz SUV alebo staci aj to co si mal?
V Omane zozeniem ubytko aj na blind ?
nazdar,
kreditkou som platil bezne v obchodoch, hoteloch a da sa aj na pumpach (ale tam som kvoli smiesnym sumam pouzival skor hotovost). Raz som bol nuteny vyberat aj z bankomatu (stalo ma to poplatok 5e ). Vodici su uplne normalni, ziadne sialenosti, jedine co som si vsimol, ze nie velmi sa pouzivaju smerovky. A hlavne pozor na retardery, ktore su asfaltove a dost vysoke a hlavne neoznacene. Dva krat sme cez ne preleteli vo vyse 40km/h. Ked sa nato pozeram spätne...keby sme boli styria tak by som urcite bral 4x4 (ked sa cena hned deli styrmi)...pri dvoch jedine ze by som si odpustil ubytko v hoteloch (ktore je inak celkom drahe). Ale ubytko na blind ho urcite zozenies. 24 hodinova karta v Dubaji plati na vsetku dopravu
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!