caute, tak som sa konecne dokopal napisat strucny "cestopis" z Japonska, kam som sa pozrel hlavne vdaka cestujlevne. Jeden z tych drahsich vyletov  .

6 dni v Japonsku

Založil ve fóru Cestopisy

14 reakcí

caute,

tak som sa konecne dokopal napisat strucny "cestopis" z Japonska, kam som sa pozrel hlavne vdaka cestujlevne. Jeden z tych drahsich vyletov smiley

http://www.romanherda.com/category/japonsko-2016/

0

Super, přečetl jsem jedním dechem a našel spoustu inspirace pro naší cestu smiley Díky!

0 Citovat

Supr výlet i povídání smiley škoda, že sis nedal curry, to v Japonsku frčí snad víc, než sushi smiley

Za mě doporučuji v Osace onšen "Spa Suminoe", k dispozici i bazén plný zeleného čaje.

0 Citovat

Moc hezké počtení, díky! smiley

0 Citovat

Moc příjemné počtení, gj smiley

EDIT: jsem prošel i některé předchozí cestopisy, které jsou na Tvém webu...a už mám dva krátké tripy, které chci napasovat do roku 2017 smiley

0 Citovat

aaa clovek by siel zase smiley , super

0 Citovat

Moc hezky jsem si zavzpomínal na svoje 2 letošní návštěvy Japonska, díky za tripreport.

0 Citovat

Vďaka Roman za cestopis, boli sme tam tiež teraz v októbri a všetko si popísal reálne a zaujímavo. Dúfam, že foťák aj koleno už fungujú, aby si mohol písať aj z ďalších ciest smiley

0 Citovat

vdaka za reakcie, potesili smiley

koleno je OK, fotak je na tom rovnako zle a v Bratislave ziaden normalny servis :/

0 Citovat

Chlapi, jaká je optimální oblast v Tokyu na hotel s dobrým spojením z/na letiště Narita a do centra. Díky!

0 Citovat

Pokud letíš s tou akcí s Expedií (TA) a budeš tam až večer, tak není vůbec špatný nápad zůstat spát v Naritě (v pohodě hotel APA Ekimae se snídaní a onsenem - http://www.booking.com/hotel/jp/apa-kei ... ype=total&)
Ušetříš, Narita je fajn městečko, a ráno jen sedneš na Narita Express a dojedeš na Tokyo Station. Dá se ale najít i hostel blízko Tokyo Station, kamarádi spali v hostelu za cca 800 Kč na osobu.

0 Citovat

Není to akce Expedice, přiletíme naopak ráno a máme jen celé 2 dny, které chceme co nejefektivněji využít.

0 Citovat

My byli spokojeny s grand central hotel .. 10 min Pesky na tokyo station, 15min pesky do Akihabary, 5 min Kanda station a metra. Jako bonus lezi prez ulici zasoba piva v minimarte a 7/11. Je to byznys ctvrt, takze zadne nocni party pod oknama.

0 Citovat

To je trochu moc obecné. Kolik chcete za hotel dát? Má to být hotel, hostel nebo capsule hotel? Neuděláte chybu, pokud se ubytujete poblíž Yamanote line- . http://www.japan-guide.com/e/e2370.html. Tokyo nemá jedno centrum. My jsme bydleli poblíž Ueno station ve starobylé čtvrti Yanaka, ale sposta lidi volí Shibuya nebo Shinjuku.

0 Citovat

Protože jedu s manželkou, nemohu šetřit:-) Takže klasický hotel a optimální poměr cena/výkon - tzn. neztrácet čas nějakými přesuny. Samozřejmě jsem leccos studoval, ale stále více se v tom ztrácím. Resp. jedna věc jsou teorie a druhá osobní zkušenost a o tu mně jde.

0
14 reakcí