Ahoj,  na září mám koupené letenky do Peru.  Další den (25) bych potřebovala  v dopoledních hod. přelet Lima - Cuzco. Ještě min týden byly letenky 1200 včetně zavazadel, včera to bylo kolem 2000 a dneska je to přes 2000. Je lepší to tedy koupit za tuto cenu  nebo je šance sehnat později letenky levnější?  Nerada bych pak kupovala přelet dražší než pomalu letenky do Peru :D Moc díky.  .

Lima - Cuzco

Založila ve fóru Hledám letenku

13 reakcí

Ahoj,  na září mám koupené letenky do Peru.  Další den (25) bych potřebovala  v dopoledních hod. přelet Lima - Cuzco. Ještě min týden byly letenky 1200 včetně zavazadel, včera to bylo kolem 2000 a dneska je to přes 2000. Je lepší to tedy koupit za tuto cenu  nebo je šance sehnat později letenky levnější?  Nerada bych pak kupovala přelet dražší než pomalu letenky do Peru :D Moc díky. 

0

http://www.vivaair.com - 25.9 letenka Lima-Cuzco 38.91 USD vč-odbaveného zavazadla 15kg. Odlet bud ráno nebo odpoledne. Odmítni všechny nabízené upgrades (které jsou defaultně zaškrtané a naúčtované) -máš 6kg příručák a 15kg odbavené zavazadlo. Kde hledáš? Já prubnul jen skyscanner.net a tam toho bylo povícero levnějšího. PS:promaž si cookies



0 Citovat

Moc díky za reakci, na to jsem koukala, bála jsem se toho 15kg zavazadla, ale je fakt že  jsem nebrala v úvahu to příruční.... A odlet je moc brzy ráno a zas ve tři to je moc pozdě ...Ty ideál termíny 10-12 jsou už vyfouklé... :((( 


Taky jsem koukala na skyscanner... zkusim teda ještě ....

0 Citovat

tak si kup vivamax za 60USD - 20kg checked, na palubu 6+12kg, priority etc. S tím časem si trošku vybíravá. www.peruvian.pe - 85 USD odlet 11:20, 25kg checked in.

0 Citovat

Kde to vidíš za 85?  Mě to najde economic za 63...a teda ty zavazadla pripocitavaji pozdeji nebo jak je to? :_-O

0 Citovat

Buď můžeš koupit Viavaair (https://www.vivaair.com/pe/) tarif VivaMax za 60 USD včetně 20 kg zavazadla, anebo, pokud ti teda tak moc nevyhovují časy, tak Peruvian (http://www.peruvian.pe/pe/) v 11:20 za 85 USD. Je třeba prokliknout dál, těch 63 je cena bez poplatku. U Peruvian je kufr už v ceně do 25 kg.

0 Citovat

snaž se babo, já se díval přímo přes stránky dopravce(odkaz v mém příspěvku-vide supra), těm gotogate a tripstám nevěřím. Ženská, buď leť za pár šušňů ráno, nebo o pár šušňů víc v čas co ti pasuje a můžeš koupit levnějc přes OTA. Entirely up to you, možností nepřeberně. Každopádně by to mělo jít pořídit levnějc jak 2000Kč - viz tvůj první příspěvek

0 Citovat

ten Kryštof je takový slušný kluk...


0 Citovat

Tak nechtěla jsem se proklikávat, když nevim kam  :P Moc děkuji  pánové za pomoc!!!!! Koupeno :)

0 Citovat

Nebo Star Perú nebo Avianca za pod 80 dolarů s odbaveným zavazadlem 20 kg. Zrovna jsem se dívala na září a Avianca a LAT mají modernější vybavení kokpitu, tak můžou přistávat i za mlhy a tak. Není třeba vizuální kontakt s ranveí na dálku. Doufám, že se někam dostanu :D

0 Citovat

Tady ani tak nejde o vybavení kokpitu, ale spíš o (ne)vybavenost letiště v Cuzcu, takže když nejsou podmínky, často se nelétá vůbec, ať je to Avianca nebo stará 732 Peruvianu... 

StarPerú je zajímavá možnost maximálně tak pro letecké nadšence, ta jejich letadla jsou strašně nepohodlné staré krámy a ani já bych do nich asi dobrovolně nevlezl :D Jakože s bezpečností asi ok, zrovna peruánský úřad pro civilní letectví prý v Latinské Americe patří k těm svědomitějším, ale to pohodlí je opravdu ne bodě nula.
0 Citovat

Mě to nepřišlo nějak nepohodlné. Zvlášť na tak krátký let. 

Perlička: letadlo bylo plné indiánů kromě první řady, kde seděli dva běloši. Sedl jsem si vedle nich k okénku a byli to Češi.


foto-2016-11-09-1244-2896.jpg

0 Citovat

No takhle, první řada je luxus. Jakákoliv řada za ní je děs :D Já letěl čtyři lety a pokaždé bylo po celou dobu letu v letadle absolutně nedýchatelno a přes 25 stupňů, to mě asi rušilo nejvíc. 

0 Citovat

Já se Star Peru leťel 4 segmety loni do Iquitos v BAe 146 a nebylo to tak hrozný (podle mě W6 má míň místa). Až na to, že mail o tom, že nám posunuli let o 7 hodin skončil ve spamu a já to zjistil až na letišti :)

0
13 reakcí