Dobry den, mate nekdo radu jak postupovat v pripade ze jsem uz vycerpal 2x 30 dnu volneho vstupu do Thajska.. a ted jsem na Bali. Odlet do Prahy mam opet z Bangkoku. Jak postupovat po priletu do BKK. Letim do Prahy ten samej den co priletim do Bangkoku. S toho sameho letiste.Dekuju za radu. .

Víza do Thajska po vyčerpání 2x 30 dní

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Dobry den, mate nekdo radu jak postupovat v pripade ze jsem uz vycerpal 2x 30 dnu volneho vstupu do Thajska.. a ted jsem na Bali. Odlet do Prahy mam opet z Bangkoku. Jak postupovat po priletu do BKK. Letim do Prahy ten samej den co priletim do Bangkoku. S toho sameho letiste.


Dekuju za radu.

0

Ok dekuju za info, a kdyz by to bylo vic jak 12hod? 

0 Citovat

Pokud máš přestup delší než 12h a tedy nesplňuješ podmínky bezvízového tranzitu, a zároveň již nemůžeš bez víza vstoupit, tak Tě nemusí vůbec pustit do letadla na Bali. Tedy možnosti jsou:

- Vyřídit si tranzitní vízum před cestou zpět do Bangkoku, pokud je to možné (dostatek času, ambasáda v dosahu, atd.)

- Změnit si přílet do Bangkoku tak aby se tranzit vešel do těch 12h (během tranzitu nelze opustit tranzitní zónu letiště). Varování - DimikUK zapomněl zmínit, že při tomto řešení není možné zapsané zavazadlo v BKK vyzvednout a znovu odbavit (tj. cestování pouze s příručním zavazadlem, nebo se ujistit, že aerolinka z Bali do Bangkoku umí zavazadlo automaticky přeložit i když je itinerář na 2 letenkách).

- Koupit si novou letenku z Bali přímo do Prahy

0
2 reakce